Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Miley Cyrus tvingad till operation – skjuter upp album

14 nov, 2019 
AvNina Nyström
Miley Cyrus
Efter en sjukhusvistelse som lett till operation tvingas Miley Cyrus skjuta upp det kommande albumet She is Miley Cyrus till 2020.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Efter alla dramatiska turer i kärlekslivet de senaste månaderna, riktas nu blickarna mot Miley Cyrus karriär och röst i stället.

Förra månaden hamnade nämligen stjärnan på sjukhus för halsbesvär. Då upptäckte man även ett helt annat problem med stämbanden, som hon tydligen gått med i flera år utan att själv veta om det.

Miley Cyrus på sjukhus
Miley hade ändå gott mod på sjuhuset och postade flera instagraminlägg därifrån.

Flera veckor i tystnad

Miley fick beskedet att hon skulle vara tvungen att göra operationen innan årets slut, och att återhämtningen skulle kräva åtskilliga veckors tystnad.

Enligt uppgifter till People ska operationen nu vara gjord och ha gått mycket bra. Miley ska må fint och har fått lämna sjukhuset.

Annons

Måste skjuta upp planerade jobb

Som ett resultat av operationen tvingas Miley nu planera om i sitt schema och lägga både uppträdanden och inspelningar på is ett tag framöver.

Cody och Miley
Mileys nyblivna pojkvän Cody Simpson stöttar henne genom operationen.

Nya pojkvännen Cody Simpson lade i slutet av förra veckan ut en bild på Instagram på paret med texten ”Success”, vilket man tror anspelar på operationen och att allt gått bra.

När släpps She is Miley Cyrus?

I augusti släppte Miley Cyrus låten Slide Away efter uppbrottet med Liam Hemsworth och senast hon stod på scen var i september efter uppbrottet från Kaitlynn Carter. Nu är det alltså oklart hur lång tid det tar innan hon vågar sig på scen igen, men hon ska ha sagt till Peoples källa att hon kommer komma tillbaka bättre än någonsin nästa år.

Kommande albumet She is Miley Cyrus skulle egentligen ha släppts 2019, på hennes födelsedag den 23 november, men fick nu skjutas upp till 2020. Förhoppningsvis behöver vi inte vänta för länge in på det nya året.

Källa: People

Bildkälla: Xavier Collins, TT/Cody Simpsons Instagram

Läs mer:

Kaitlynn Carter om kärleken till Miley Cyrus: ”Mer än en flirt”

Miley Cyrus talar ut om kärleken – och pikar exet Liam Hemsworth

Marc Jacobs och Miles Cyrus talar ut om aborträtten i ny kampanj

Annons