Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Michaela Forni väntar barn – egna orden om graviditeten

10 okt, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Michaela Forni
Influencern Michaela Forni väntar sitt andra barn tillsammans med Damon Foroozesh.
Men det har inte varit en lätt start på graviditeten för henne.
Annons

För lite mer än två år sedan, den 19 juli 2019 blev modeprofilen och entreprenören Michaela Forni, 33, mamma till lilla Dante, två dagar efter beräknat förlossningsdatum.

Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu

Nu väntar hon och kärleken Damon Foroozesh, 38, sitt andra barn.

Första orden om graviditeten

Något som hon meddelar på Instagram.

”Bebis på väg”, skriver hon och berättar samtidigt att det inte varit en lätt tid för henne.

”Har känt mig mer sjuk än gravid och knappt tänkt på att jag ska få en bebis om jag ska vara ärlig... men med all pepp blir det också mer verkligt. Jag sa till Damon i veckan att jag inte känt livslust mer än en handfull timmar i augusti, då förstår ni nivån”.

Annons

”Så nu kände jag bara att nä, nu berättar vi för alla så kanske det också vänder snart. Har knappt orkat berätta för någon eftersom jag inte tänkt så mycket på själva bebisen, så det känns mysigt att få berätta för alla nu”, tillägger hon.

Tvivlet inför nya graviditeten

I sin och Rebecca Stellas podcast Nu börjar livet! berättar hon mer om graviditeten, och säger att hon inte varit helt säkert på om hon velat bli gravid igen.

– Jag kommer ihåg att jag sa till Damon, när Dante var ett halvår, att jag nog inte ville ha fler barn, och att om han ville ha det så skulle han nog få skaffa det med en annan person än med mig, säger Michaela Forni och fortsätter:

– Det är så sjukt när jag tänker på det nu, för jag kände verkligen att jag inte ville det. Och att det var så pass viktigt för mig att vi kanske skulle behöva gå skilda vägar om det var viktigt för honom.

Hon berättar vidare att hon bar på en känsla av att hon inte ville gå igenom en ny graviditet, men att den känslan till sist bleknade.

Annons

– Men då är det jag som bestämmer. Jag kan inte bli hetsad av normer. I Sverige är det ju ganska mycket så här: många ska ha två barn, med två års mellanrum. Och det visste jag, att det inte kommer att fungera för mig. Jag har låtit min naturliga längtan få växa fram.

Och till sist blev det alltså så!

5 kändisar som bytt namn - utan att du märkt detBrand logo
5 kändisar som bytt namn - utan att du märkt det

Foto: TT

Annons