Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Meghan Markle om hälsokampen under graviditeten

25 aug, 2022 
AvElin Jonsson
meghan markle 2022
Hon var stressad, och hon var trött. I första avsnittet av sin nya podcast berättar Meghan Markle om sina graviditeter tillsammans med tennisproffset Serena Williams.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste

I nya podcasten Archetypes öppnar hertiginnan Meghan Markle, 41, upp om sina tuffa graviditeter. Det är när det före detta tennisproffset Serena Williams, 40, gästar första avsnittet som de båda börjar prata om känslan av att vara gravid.

Meghan Markle om sina tuffa graviditeter

Samtidigt som Serena Williams berättar att hon älskade att vara gravid, gör Meghan Markle klart att hon minst sagt tyckte det var kämpigt. Väninnorna kommer in på det faktum att Serena Williams prydde omslaget på magasinet Vanity Fair, där hon poserade utan kläder och stolt visade upp sin gravidmage. Meghan Markle gillade hur man prytt magen med en ”läcker magkedja”.

Annons

– Du fick liksom en graviditet att se sexig ut, jag bara vankade omkring och var så trött. Så trött. Herregud så trött jag var, säger Meghan Markle till sin goda vän i podcasten.

Serena Williams omslag från 2017, vilket Meghan Markle tycker är otroligt sexigt.

Meghan Markle var stressad under graviditeten

Meghan Markle blev ju mamma för första gången i maj 2019 när sonen Archie kom till jorden, sedan fick hon även dottern Lilibet i juni förra året. Och Serena Williams fick sin dotter Olympia 2017.

– Ja, jag var mer: ”Åh, jag älskar det här! Jag är så lycklig”, jag mådde verkligen toppen under min graviditet, berättar Serena Williams sedan.

Annons

– Men du var ju också under en helt annan typ av stress, fyller hon i och menar bland annat alla skriverier i press och media som Meghan Markle länge fått utså. Meghan Markle funderar och skriver sedan under på Serena Williams ord, visst var hon stressad också.

– Ja, du har helt rätt, säger Meghan Markle.

Kvinnorna är goda vänner sedan länge.
Här firar Meghan Markle när Serena Williams vinner sin match under Wimbledon 2019.

Tuffa gravidkampen

Inte nog med att Meghan Markle hade två tuffa graviditeter, resan mot barn var heller inte problemfri. I fjol hyllades hon även för sina ord om sitt missfall.

Annons

“Medan jag höll min förstfödde i famnen förstod jag att jag förlorade mitt andra barn”, skrev Meghan Markle i sin text för New York Times 2020 och förklarade samtidigt att hon direkt förstod att hon drabbats av ett missfall.

”Timmar senare låg jag i en sjukhussäng och höll min make i handen. Jag kände hans fuktiga hand i min och kysste hans knogar. Våta av bådas tårar. Stirrande på de kalla vita väggarna. Jag försökte föreställa mig hur vi skulle kunna läka”, fortsatte hon.

Med sin text ville hon lyfta på tabut kring att prata om missfall, om sorgen och om skammen.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons