Paul Walkers dotter Meadow i nya Fast and the furious

Paul Walker samt dottern Meadow och Vin Diesel

Skådespelaren Paul Walker gick tragiskt bort i en bilolycka 2013. Nu hyllar dottern Meadow honom genom att medverka i nya filmen Fast X.
25 maj, 2023
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
1:33

Efter reklamen: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

(1:33)

Slå på ljud

I november 2013 nåddes världen av beskedet att Fast and the furious-skådespelaren Paul Walker avlidit i en bilolycka. Beskedet kom som en chock för många fans, och skådespelaren efterlämnade sin 15-åriga dotter Meadow. Idag har dottern vuxit upp och hyllar nu sin pappas avtryck i Hollywood genom att medverka i nya Fast and the furious-filmen Fast X.

Nya bilderna på Anna Nicole Smiths dotter – så ser Dannielynn ut idag

Paul Walkers dotter Meadow idag

Meadow Walker är idag 24 år gammal, bosatt i Kalifornien och en framgångsrik modell – bland annat som ansiktet utåt för Givenchy Beauty. 2021 gifte hon sig med brittiska skådespelaren Louis Thornton-Allan, och Paul Walkers nära vän Vin Diesel var den som fick överlämna Meadow vid altaret. Både innan och efter Pauls död har Vin Diesel och Meadow poängterat att de blivit som en familj. Vin Diesel är dessutom Meadows gudfar.

– Hon är den första att gratulera mig på farsdag. Att få se henne med mina barn är bland det finaste jag vet, berättade Vin Diesel i en intervju med Extra 2021.

Meadow Walker och Vin Diesel på premiären av Fast X i Rom.

Meadow Walker och Vin Diesel på premiären av Fast X i Rom.

Meadow Walker i filmen Fast X

Nyligen hade den senaste filmen i Fast and the furious-serien Fast X premiär, som kändisdottern Meadow dessutom valt att medverka i för att hylla sin bortgångne pappa.

”Första filmen kom när jag bara var ett år gammal! Jag växte upp på inspelningsplatserna och såg min pappa, Vin, Jordana, Michelle och Chris på skärmarna. Tack var min pappa så föddes jag in i Fast-familjen, och jag kan inte fatta att jag nu får vara med på vita duken tillsammans med de som sett mig växa upp” skrev Meadow på Instagram när hon delade med sig av nyheten.

”Jag är känner mig så hedrad över att jag får hylla min pappas arv och dela det med honom för alltid.”

Källa: Cafemom

Foto: TT, Instagram

6 sevärda svenska serier och filmer på Netflix
1:23

Efter reklamen: 6 sevärda svenska serier och filmer på Netflix

(1:23)

Slå på ljud