Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Paul Walkers dotter Meadow i nya Fast and the furious

25 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Paul Walker samt dottern Meadow och Vin Diesel
Skådespelaren Paul Walker gick tragiskt bort i en bilolycka 2013. Nu hyllar dottern Meadow honom genom att medverka i nya filmen Fast X.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

I november 2013 nåddes världen av beskedet att Fast and the furious-skådespelaren Paul Walker avlidit i en bilolycka. Beskedet kom som en chock för många fans, och skådespelaren efterlämnade sin 15-åriga dotter Meadow. Idag har dottern vuxit upp och hyllar nu sin pappas avtryck i Hollywood genom att medverka i nya Fast and the furious-filmen Fast X.

Paul Walkers dotter Meadow idag

Meadow Walker är idag 24 år gammal, bosatt i Kalifornien och en framgångsrik modell – bland annat som ansiktet utåt för Givenchy Beauty. 2021 gifte hon sig med brittiska skådespelaren Louis Thornton-Allan, och Paul Walkers nära vän Vin Diesel var den som fick överlämna Meadow vid altaret. Både innan och efter Pauls död har Vin Diesel och Meadow poängterat att de blivit som en familj. Vin Diesel är dessutom Meadows gudfar.

Annons

– Hon är den första att gratulera mig på farsdag. Att få se henne med mina barn är bland det finaste jag vet, berättade Vin Diesel i en intervju med Extra 2021.

Meadow Walker och Vin Diesel på premiären av Fast X i Rom.
Meadow Walker och Vin Diesel på premiären av Fast X i Rom.

Meadow Walker i filmen Fast X

Nyligen hade den senaste filmen i Fast and the furious-serien Fast X premiär, som kändisdottern Meadow dessutom valt att medverka i för att hylla sin bortgångne pappa.

”Första filmen kom när jag bara var ett år gammal! Jag växte upp på inspelningsplatserna och såg min pappa, Vin, Jordana, Michelle och Chris på skärmarna. Tack var min pappa så föddes jag in i Fast-familjen, och jag kan inte fatta att jag nu får vara med på vita duken tillsammans med de som sett mig växa upp” skrev Meadow på Instagram när hon delade med sig av nyheten.

Annons

”Jag är känner mig så hedrad över att jag får hylla min pappas arv och dela det med honom för alltid.”

Källa: Cafemom

Foto: TT, Instagram

6 sevärda svenska serier och filmer på NetflixBrand logo
6 sevärda svenska serier och filmer på Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons