Nya bilderna på Anna Nicole Smiths dotter

24 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Anna Nicole Smith och dottern Dannielynn
Dannielynn var endast fem månader gammal när hennes mamma Anna Nicole gick bort. Idag är kändisdottern 16 år gammal och bor med sin pappa i Kentucky. Se nya bilderna på Dannielynn Birkhead här!
Annons
11 saker du vill veta om Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn BirkheadBrand logo
11 saker du vill veta om Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn Birkhead

Nyligen släpptes dokumentären Anna Nicole Smith: You Don't Know Me på Netflix. I dokumentärfilmen får tittarna en nära inblick i Anna Nicole Smiths liv och hennes tragiska bortgång 2007. Efter sig lämnade den 39-åriga modellen och skådespelaren även sin fem månader gamla dotter Dannielynn, vars pappa var okänd vid tidpunkten. Det hade länge spekulerats kring vem barnets pappa egentligen var, och efter Anna Nicole Smiths bortgång blev det fastställt att nöjesfotografen Larry Birkhead var att Dannielynns pappa.

Annons

Efter Anna Nicole Smiths bortgång har dottern vuxit upp med sin pappa i Kentucky, och nyligen gjorde far och dotter ett röda mattan-framträdande på Kentucky Derby-galan ICYDK.

Se bilderna här!

Här är Dannielynn Birkhead idag

Dannielynn Birkhead är idag 16 år gammal och bor tillsammans med sin pappa i Louisville, Kentucky. Enligt Entertainment Tonight ville Dannielynn inte ville medverka i den nya dokumentären om sin mamma och lever ett helt vanligt tonårsliv i Kentucky. Hon spelar även violin, älskar att hänga på Snapchat och har en ödla som husdjur. På frågan om hon skulle tänka sig gå i sin mammas fotspår och bli modell är svaret ett tydligt nej.

– Hon har inget intresse av det överhuvudtaget. Hon vill bara vara en vanlig ungdom, berättar Larry Birkhead för E News.

Anna Nicole Smith 2006.
Anna Nicole Smith 2006.

Larry Birkhead om dottern Dannielynn

Larry Birkhead har tidigare även kommenterat dotterns likheter med Anna Nicole Smith. I en intervju med Entertainment Tonight berättade han att Dannielynn minsann är en liten mini-me av sin mamma.

Annons

– Jag ser henne växa och jag är så stolt över henne. Hon påminner så mycket om sin mamma ju äldre hon blir. Hennes drag förändras och det är som att hon är en liten miniatyr av Anna Nicole på flera olika sätt, berättade Larry.

Nyligen gjorde far och dotter även ett röda mattan-framträdande på Kentucky Derby-galan ICYDK – samma ställe som Larry och Anna Nicole träffades 2003.

Se nya bilderna på kändisdottern här!

Dannielynn Birkhead och Larry Birkhead i maj 2023.
Dannielynn Birkhead och Larry Birkhead i maj 2023.
Dannielynn och pappa Larry.
Dannielynn och pappa Larry.
Annons

Foto: TT

Lisa Marie Presley har gått bortBrand logo
Lisa Marie Presley har gått bort
Annons