Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Marie Serneholts lyxvilla – visar upp bilderna

12 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
Marie Serneholt
Marie Serneholt och sambon Fredric Palmqvist har tvillingarna Philip och Nicholas. Nu visar hon upp familjens lyxiga hem i Stockholm.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 5 saker du vill veta om Marie SerneholtBrand logo
Video: 5 saker du vill veta om Marie Serneholt

Sångerskan Marie Serneholt och sambon Fredric Palmqvist lever idag familjelivet tillsammans med tvillingarna Philip och Nicholas som nu har hunnit fylla 4 år.

Nu visar hon upp familjens lyxiga hem i Stockholm.

Chocken efter tvillingbeskedet

Marie och Fredric träffades för drygt fem år sedan på en strand i Cannes i Frankrike och paret verkar var minst lika kära idag som när de träffades. Bara fyra månader efter att de blivit ett par fick reda på att de väntade barn och det blev en ännu större chock att de skulle få tvillingar.

– Det är mitt livs största chock. Det var inte så att jag hade en jättestor mage från början, men Fredric hade känt på sig att han trodde det var två där inne. Jag bara kände "men gud sluta, säg inte ens det", jag blev nästan irriterad för det finns inte på kartan att jag ska få tvillingar, berättade Marie när hon gästade podcasten Bathinas skilda möten.

Men när Marie berättade för hennes mamma anade hon att Marie väntade just tvillingar.

Annons

– Någon dag innan jag ska på första ultraljudet så säger mamma typ "vad skulle du säga om det är två?". Men, va? Varför skulle det vara det för? Tycker du att jag har en stor mage, eller vi har väl inte det i släkten? "Jo, men det har vi Marie, vi har det på min mammas sida och där är det ju ärftligt”.

Artisten Visar upp lyxvillan

Sedan ett par år tillbaka bor Marie och familjen i en stor villa i Saltjö-Boo utanför Stockholm.

På Maries Instagram kan hennes följare få en glimt av lyxvillan, inredning och magiska utsikt över trädgården där tvillingarna Philip och Nicholas har massa yta att leka.

Annons
Annons

Foto: TT, Instagram

Se också: 5 lyxiga kändishem du bara måste seBrand logo
Se också: 5 lyxiga kändishem du bara måste se

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons