Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Margaux Dietz vändning efter orden om killen hon dejtar

17 dec, 2020 
AvSaga Pettersson
Margaux Dietz
För bara veckor sedan gick Margaux Dietz ut med att hon börjat dejta någon ny, som hon hade ett intresse för. Men i det senaste avsnittet av hennes podcast låter det annorlunda.
”Vill jag ha en pojkvän?”, frågar hon sig själv.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Videon kunde inte hittas

Margaux Dietz berättade för ett par veckor sedan att hon börjat dejta igen efter uppbrottet från Emil Ingemarsson.

– Det är väldigt mycket frågor om mitt dejtningliv, och det är inte obefintligt. Jag dejtar någon, det gör jag. Som jag har dejtat flera gånger, så det är jättekul. Det är en kille som bor i Stockholm, sa Margaux under en frågestund i en vlogg, och tillade:

– Ni vet vem det är, om man säger så.

Margaux nya ord om kärlekslivet

Samma vecka förklarade hon i sin podcast att denne någon till och med fått följa med på middag med hennes familj, och det var en märkbart glad Margaux som delade med sig av detaljerna om sitt dejtande. Men i veckans avsnitt av podcasten låter det annorlunda:

– Jag önskar mig.. vill jag ha en pojkvän?, frågar sig Margaux Dietz, och både hon och hennes bror Theo instämmer då samtidigt i ett ”nej”.

– Nej vad du vad, du ska ta hand om dig själv lite nu när du haft det så jobbigt. Du har varit nära, snuddat lite på väggen där, säger Theo.

Annons

– Jag ska önska mig en semester, slår Margaux fast.

Margaux Dietz skilsmässa från jacob Liebermann

I slutet av 2019 skilde sig Margaux från Jacob Liebermann, som hon har sonen Arnold med. Just i detta nu håller Margaux och Arnold på att flytta till ett nytt boende, ifrån den lägenhet där familjen bodde innan skilsmässan. Något som Margaux först nu inser är skönt.

”Känslan att lämna över nycklarna var som en sten som föll från mitt bröst. Jag kände mig så mycket lättare på vägen därifrån. Tror inte riktigt att jag har insett att jag tyckt det var jobbigt att bo i lägenheten förrän nu”, skriver Margaux i ett inlägg på sin blogg.

Foto: TT

LÄS MER:

Margaux Dietz visar upp nya lägenheten – så ser den ut

Margaux Dietz första ord om killen hon dejtar: ”Ni vet vem det är”

Här är Youtube-klippen som flest svenskar tittade på 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons