Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Margaux Dietz om namnbytet efter bröllopet med Seán Canning

15 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Margaux Dietz om namnbytet efter bröllopet med Seán Canning
Margaux Dietz och Seán Canning förlovade sig i februari och går i bröllopstankar. Nu berättar hon hur paret tänker vad gäller efternamnen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medierBrand logo
Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

Det var i slutet av förra året som Margaux Dietz presenterade Seán Canning som sin nya kärlek, och i februari i år gick han ner på knä och friade till Margaux. Ett frieri som vi kunnat se bilder ifrån, där Seán och Margaux endast iklädda en varsin handduk, står på Margaux snöiga balkong.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev Margaux då när hon delade med sig av den stora lyckan.

Då vill Margaux och Seán gifta sig

Nu är ett bröllop på tapeten, men när de kommer att gifta sig är ännu inte bestämt, eller i alla fall inte känt för allmänheten. När paret spelade in en vlogg angående bröllopet för ett par veckor sedan, visade det sig att de var lite oense i frågan kring när bröllopet skulle ske. Margaux vill gärna gifta sig inom ett år, men Seán var inte riktigt med på samma noter.

Annons

– Jag måste få förklara mig, säger Seán Canning då och fortsätter:

– Jag tycker att vi ska gifta oss sommaren 2022, så att vi hinner klämma ut ett barn där emellan.

Margaux om namnändringen

Men kanske är det så att paret faktiskt har planer på ett bröllop inom kort. I ett inlägg på Instagram har Margaux delat nya bilder av dem två ihop, och hon skriver:

”Snart mister Sean Dietz”, följt av ett rött hjärta och en skrattande emoji.

”Varför tar du inte hans fina efternamn?”, undrar en av hennes följare bland kommentarerna i kommentarsfältet, och hon svarar då:

”Det ska jag”.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons