Margaux Dietz om bröllopsplanerna med Seán Canning

margaux och sean om bröllopet.

Margaux Dietz och Seán Canning förlovade sig i början av februari, strax efter flyttade de ihop och nu öppnar Margaux upp om bröllopsplanerna!
19 april, 2021
Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier
0:53

Efter reklamen: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

(0:53)

Slå på ljud

I början av året presenterade Margaux Dietz Seán Canning som sin nya partner, och kort efter det fick vi ta del av ännu en stor nyhet – paret hade förlovat sig, och strax efter det flyttade de ihop.

Margaux Dietz planerar bröllopet

Första gången Margaux Dietz och Seán Canning möttes var på restaurangen Riche i Stockholm, och förälskelsen skedde blixtsnabbt. Sedan dess har det varit de två. Och visst går det fort i hockey, nu planerar Margaux Dietz och Seán Canning sitt bröllop.

– Okej nu såhär under pandemin har jag ju inte så jättemycket att göra. Och jag tänkte ju egentligen inte planera mitt bröllop så snart inpå förlovningen. Men nu när jag kom hem en dag så låg det liksom hur mycket bröllops-tidningar som helst i hallen, fnissar Margaux Dietz nu i sin senaste vlogg samtidigt som hon frågar sig om vem som skickat hem tidningarna till henne.

Margaux Dietz och Seán Canning försöker enas

Lite längre in i klippet dyker Seán Canning upp och som för att dubbelkolla frågar Margaux Dietz en extra gång om det faktiskt är så att Seán Canning vill gifta sig. Och ja det vill han. För att enas, eller i alla fall få en inblick hur de vill ha sitt bröllop, bestämmer Margaux att de ska göra en ”ja” -och ”nej”-lek.

– Jag tycker att det här kan vara ett jättebra sätt för oss att bestämma allt om bröllopet, slår Margaux Dietz fast.

Seán Canning vill gifta sig sommaren 2022

Paret stöter dock på patrull redan vid första frågan, om att de ska gifta sig inom ett år eller mer. Margaux tycker definitivt att de ska knyta hymens band inom 365 dagar, inte Seán Canning...

– Jag måste få förklara mig, harklar sig Seán Canning och fortsätter: Jag tycker att vi ska gifta oss sommaren 2022, så att vi hinner klämma ut ett barn där emellan.

Både Seán Canning och Margaux gör klart att bröllopet kommer ha fler än 100 gäster, då de känner allt för många människor för att klara sig under 100-sträcket.

Jonas Sjöstedt eller Antje Jackelén som vigeselförrättare

Vad gäller vigselförrättare ställer sig Seán Canning först tveksam, men han kan tänka sig att gå med på det om det antigen är ärkebiskopen Antje Jackelén eller Jonas Sjöstedt.

– Ja, det kanske är bra om vi kör på Jonas Sjöstedt för att väga upp för Ebba Busch, flikar Margaux in och refererar till sitt bröllop med ex-maken Jacob Liebermann då Bush lekte vigselförrättare. Margaux gör senare klart att hon vill att Antje Jackelén agerar vigselförrättare.

Margaux och Seán Canning vill båda gifta sig i en kyrka, men Seán Canning vill helst gifta sig utomlands... Margaux ser även att bröllopsbudgeten passerar 800.000 kronor, och Seán ser ju helst att de håller sig under den summan. Så ja, som ni ser har de trolovade en hel del att diskutera igenom innan det att de kan skrida fram tillsammans mot altaret.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT/Instagram