Margaux Dietz offentliga ursäkt till sonens pappa efter nya relationerna

Margaux Dietz offentliga ursäkt till sonens pappa efter nya relationerna

Margaux Dietz och Jacob Liebermann är idag sams efter den bråkiga separationen. I en video på den nya gemensamma Youtubekanalen berättar de om sin syn på bråken och Margaux ber om ursäkt för hur hon har agerat i media efter uppbrottet.
– Jag har lärt mig att jag inte borde lägga ut mina nya förhållanden på sociala medier, säger hon.
10 mars, 2022
TV: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier
0:53

Efter reklamen: TV: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

(0:53)

Ex-paret Margaux Dietz och Jacob Liebermann, som tillsammans har den fyraåriga sonen Arnold, har precis startat en Youtubekanal ihop. Kanalen har fått namnet Moderna familjen, och där är det tänkt att tittarna ska få följa familjens vardagsliv ihop – på varsitt håll och tillsammans.

Relationen mellan Jacob och Margaux har varit annat än bra efter uppbrottet 2020. Det var först under slutet av 2021 som ex-parets relation började repa sig. Under jul och nyår var Jacob med Margaux familj på semester i Sydafrika, och efter det har vi sett att de hängt ihop en hel del.

Berättar om bråken

Bland annat har ex-paret bråkat om exponeringen av sonen Arnold i media, ett bråk som blev offentligt där bland annat Jacob i ett långt Instagraminlägg skrev sin åsikt kring att sonen syntes så mycket i Margaux sociala kanaler.

I en ny video berättar de nu sin syn på bråken efter skilsmässan.

– Allt händer av en anledning, det är jag helt säker på. Det här bråket som vi har haft, och sett på saker olika, har varit sjukt påfrestande och jobbigt. Men det behövde hända, säger Jacob.

Att det bråkas efter en separation är inget ovanligt, konstaterar Margaux.

– Sen har vårat varit ganska så offentligt, vilket jag ångrar supermycket, och jag har lärt mig jättemycket av det. Jag har bland annat lärt mig att jag kanske inte borde lägga ut mina nya förhållanden på sociala medier, säger Margaux och syftar på sina två relationer hon haft efter uppbrottet från Jacob, där hon bland annat förlovade sig med Seán Canning.

Förlovningen är idag bruten, och Margaux och Seán gick skilda vägar i höstas efter ett par månader ihop.

Margaux Dietz efter uppbrottet från Seán Canning: ”Jag är kär”

Margaux ber om ursäkt till sonens pappa Jacob

I samma video ber Margaux nu om ursäkt för hur hon betett sig efter hennes och Jacobs separation.

– Vi är inte perfekta. Man lever, man lär sig, jag fattar att jag har varit jättejobbig att vara ett ex till. Jag förstår det, och jag skulle vilja säga förlåt till dig för det, säger Margaux och tillägger:

– Jag hade dödat dig om du hade gjort det samma, så jag förstår att du blev sur i media.

Se också: Margaux Dietz om erotiska romanen Alexa
2:30

Efter reklamen: Se också: Margaux Dietz om erotiska romanen Alexa

(2:30)

Foto: TT