Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Margaux Dietz efter uppbrottet från Seán Canning: ”Jag är kär”

14 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
Margaux Dietz
Under hösten gick Margaux Dietz och fästmannen Seán Canning skilda vägar. Nu berättar hon i en ny video på Youtube att hon är kär.
”Jag förstår inte varför allt ska vara så svårt”, säger hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medierBrand logo
TV: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

Under julens ledighet har Margaux Dietz och exet Jacob Liebermann befunnit sig i Sydafrika på semester, ihop med gemensamma sonen Arnold och Margaux familj bestående av bland annat mamma och bror.

Margaux och Jacobs separation

Margaux och Jacob gick skilda vägar i slutet av 2019, efter att ha gift sig tidigare samma år, under en vigsel som senare visade sig vara ogiltig. Efter separationen har relationen mellan de två varit svajig. Bland annat har de bråkat öppet i media om exponeringen av sonen Arnold, som tidigare ofta syntes i Margaux sociala medie-kanaler. Något som Jacob inte uppskattade.

Annons

I en ny video från semestern i Sydafrika på Margaux Youtube-kanal kan vi nu se att relationen mellan Margaux och Jacob är god. De skojar friskt om bland annat sitt bråk i media.

”Jag är väl inte den enda med kärleksbekymmer”

Efter separationen från Jacob hittade Margaux kärleken på nytt. I början av 2021 förlovade hon sig med Seán Canning, men under hösten fick även den relationen ett slut.

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla. Ber därför både media och övriga att respektera att detta är allt vi vill säga om saken”, skrev Margaux på Instagram, och förklarade senare i en video att det helt enkelt inte fungerat mellan henne och Seán.

Margaux Dietz och Seán Canning
Seán Canning och Margaux Dietz.

Men i den nya videon från Sydafrika svarar hon på ett gäng frågor, och besvarar om hon just nu är kär – vilket hon bekräftar att hon är.

Annons

– Ja, jag är kär. Men det är lite jobbigt. Det är väl en klassisk kärlek som är svår, och jag förstår inte varför allt ska vara så svårt. Men jag är väl inte den enda med kärleksbekymmer, säger hon.

Och om den kärleken handlar om Seán eller någon annan person nämner hon inte.

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som har gåttBrand logo
Se också: 5 snackisar från veckan som har gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons