Maja Nilsson Lindelöf berättar om bråken med maken Victor

Maja Nilsson Lindelöf berättar om bråken med maken Victor

Maja Nilsson Lindelöf och maken Victor har varit ett par i åtta år. Nu berättar Maja om livet ihop med Victor – om hur de hanterar varandra i stunder de är oense. ”Jag är en dramatisk människa, han är inte det”, förklarar hon.
22 januari, 2021

Maja Nilsson Lindelöf och maken Victor lever sitt liv i Manchester i England, tillsammans med sonen Ted Louie. Maja har en gedigen skara följare på sina sociala kanaler, och på Youtube får vi hänga med i hennes vardag. I hennes senaste vlogg svarar hon på ett par frågor, och en av frågorna lyder: ”Varför är inte Victor med på din Youtube-kanal?”.

Därför syns inte Victor i Maja Nilsson Lindelöfs Youtube-videor

– Det har tagit mig så många år att typ frigöra mig från Victor. Det var så ofta allt var på grund av honom, allt. Min karriär, vem jag var. Det står på wikipedia: 'Maja Nilsson Lindelöf, Victor Nilsson Lindelöfs fru', förklarar Maja och fortsätter:

– Jag har gjort mycket, och jag kommer att göra ännu mer karriärmässigt att jag förtjänar en annan benämning än någons jävla fru. Så jag har valt att jag inte vill ha med honom i min kanal.

Victor dyker då och då upp i Majas videor, om än väldigt sällan. Det kan vara när hon vloggar en hel dag, och han finns med i bakgrunden.

– Jag gör min grej och det är viktigt att det får vara så.

Maja om makens barnlängtan

I mars 2019 blev Maja och Victor föräldrar till Ted Louie, och om Victor fick önska så skulle de redan vara föräldrar till två. I samma vlogg berättar Maja om parets barnplaner.

– Victor ville ha ett till barn för bokstavligen ett år sen. Han ville ha barn när Ted Louie var tre månader. Han har fått vänta på mig. Jag har känt att jag behöver bli mig själv igen, jag behöver göra mitt race. Men så kom corona-året in när jag skulle leva och resa, jobba och festa. Men vi får se helt enkelt vad som händer, säger Maja.

När, och om, familje utökas återstår att se. Men om man lyssnar på Maja, så verkar livet hemma hos Nilsson Lindelöfs hur härligt som helst. Maja och Victor som hängt ihop i åtta år vet hur de ska hantera varandra på bästa sätt – för bråk är inget som är vanligt förekommande.

– Vi bråkar inte jättemycket. Vi har haft typ tre stora bråk under de här åtta åren. Jag är en dramatisk människa, han är inte det. Vilket gör att jag dampar ur mig och säger något, och så blir han lite irriterad. Sen pratar vi om det för att han lugnar ner mig – och sen löser vi det. Vi har inte så mycket att bråka om.

Foto: TT

LÄS MER:

Maja Nilsson Lindelöf visar upp nyköpta huset i Sverige

Maja Nilsson Lindelöfs ilska – efter kroppskommentarerna

Gravida Elsa Hosk berättar: Jag kommer att föda hemma