Love is blind säsong 2 – det hände med alla par

Deltagarna från Love is blind återförenas för att berätta vad som hänt sedan säsongsavslutet

I oktober 2022 släpps den tredje säsongen av Netflix populära dejtingserie Love is blind, men innan dess blickar vi tillbaka på deltagarna från säsong 2 och vad som hände efter att de sa ja till varandra i tv. Vilka är fortfarande gifta? Vilka har gått skilda vägar? Och vilka bytte partner och dejtade en annan deltagare istället? Vi vet!
28 september, 2022

Video: 5 realityserier du vill se hösten 2022

5 realityserier du vill se hösten 2022
1:01

Efter reklamen: 5 realityserier du vill se hösten 2022

(1:01)

Slå på ljud

Snart släpps den tredje säsongen av den populära dejtingserien Love is blind, men till dess skrivs det fortfarande om deltagarna från den förra säsongen. Nyligen släpptes tre nya avsnitt i säsong 2, After the altar. Där fick vi fick se återförenandet av deltagarna och vilka par som fortfarande är tillsammans och vilka som fortsatt söker kärleken.

Utmanar modern dejting

Serien utmanar det moderna sättet att dejta genom att deltagarna ska lära känna varandra genom att gå på dejter i separata poddar där de inte kan se den andra personen. Tanken är att de ska falla för sin partners personlighet och konversationerna de har och inte för deras utseende, för att bygga en djupare relation. De får inte se sina varandra förrän de har förlovat sig och ska planera sitt bröllop.

Drama och kärlek fortsätter

Långt ifrån alla hittade sin livs kärlek under seriens gång, men i säsong två fick vi följa sex olika par som bestod av Abhishek “Shake” Chatterjee och Deepti Vempati, Kyle Abrams och Shaina Hurley, Iyanna McNeely och Jarrette Jones, Danielle Ruhl och Nick Thompson, Natalie Lee och Shayne Jansen, och sjätte paret Mallory Zapata och Salvador Perez.

Deltagarna från andra säsongen av Love is Blind återförenas

I de nya avsnitten av Love is blind får vi se alla deltagare och vilka par som är tillsammans än idag.

Deepti Vempati och Kyle Abrams

Två av seriens mer välkända deltagare, Deepti och Kyle gick det kärleksrykten om i flera månader. Under showen valde de båda andra partners, men efter att inspelningen avlutats sågs de på flera offentliga dejter ihop. Kyle postade på Instagram efter att After the alter sänts och bekräftade att de hade dejtat men nu valt att gå separata håll. Men man kunde helt klart se deras kemi under återföreningen.

Abhishek “Shake” Chatterjee

Shake blev snabbt säsongens antagonist när han under seriens gång vid flera tillfällen uttryckte sig opassande om sin dåvarande partner Deepti. Detta blev något han konfronterades med under återföreningen av alla deltagarna, men också något som han kritiserats mycket för av tittare.

Shaina Hurley

Under avsnitten Love is blind: After the altar berättade Shaina om sin relation med nya pojkvännen Christos Lardakis, som hon träffade efter inspelningen. Shaina var i en relation med Kyle under serien, men paret valde att separera efter att de lämnat poddarna. Shaina menade att det var deras olika religiösa värderingar som blev avgörande.

Iyanna McNeely och Jarrette Jones

Iyanna och Jarrette var ett av två par som gifte sig i slutändan och var gifta i ett år. Men ett par veckor innan Love is blind: After the altar säsong 2 sändes på Netflix, var Iyanna Jones med i podcasten Diary of an Empath, där hon pratade om succéprogrammet och slutet på hennes äktenskap med Jarrette.

Natalie Lee och Shayne Jansen

Efter att ha filmat återföreningen tog både Natalie och Shayne till Instagram för att visa uppskattning till varandra. "Även om jag gjorde det här experimentet tusen gånger med vetskap om resultatet, skulle jag alltid ha valt dig", skrev Natalie. I sitt inlägg förklarade Shayne att han kände sig ångerfull när han såg tillbaka och att han aldrig skulle sluta älska Natalie. Han klargjorde även att det inte finns en romantisk relation med Shaina.

Mallory Zapata och Salvador "Sal" Perez

Favoriterna Mallory och Sal hade en av de finaste stunderna vid altaret, trots att de bestämde sig för att inte gifta sig. Sal vände sig till och med till Mallorys vänner och familj för att tala om hur mycket hon betydde för honom. Paret berättade under återföreningen att de hade gått på en fika efter att showens avslut men att det inte ledde till något romantiskt.

Danielle Ruhl och Nick Thompson

Danielle och Nick hade några utmanande stunder efter att ha lämnat poddarna, men till slut var de det andra paret att gifta sig. Men nästan ett år efter att inspelningen började, har de nu skilt sig. De pratade om sin relation under återföreningen och sa att de gick i terapi ihop, men slutligen bestämde även de sig för att gå skilda vägar.

Natalie hade en annan friare före Shayne i Love is blind – dramat ingen fick se

Foto: Instagram/@loveisblindnetflix