Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Natalies andra friare – dramat i Love is blind ingen fick se

24 feb, 2022 
AvLinda Strömbäck
Natalie Lee i Love is blind
Nyligen hade den andra säsongen av Netflix-serien Love is blind premiär. I fokus för den dramatiska säsongen står bland annat paret Natalie och Shane (Nayne). Nu avslöjar serieskaparen det okända frieriet som tittarna inte fick se.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nytt på Netflix i februariBrand logo
Nytt på Netflix i februari

Netflix-serien Love is blind är i full gång med en andra säsong av främlingar som dejtar i blindo för att förlova sig – och sedan förhoppningsvis gifta sig. Ett av paren i årets säsong som minst sagt genomgått en dramatisk resa på vägen mot giftermål är Natalie Lee och Shane Jansen. Nu avslöjar serieskaparen att Shane inte var den första som friade till Natalie – och vi hade ingen aning!

Shayne Jansen och Natalie Lee i Netflix-serien Love is blind
Shayne Jansen och Natalie Lee i Netflix-serien Love is blindNetflix

Natalie Blev friad till av en annan kille i Love is blind

I en intervju med Metro UK berättar Love is blind-skaparen Chris Coelen att Natalie blev friad till innan Shane kom in i bilden. I början av serieinspelningen hade nämligen en annan kille snabbt fattat tycke för Natalie.

Annons

– Det fanns en kille som tidigt blev väldigt intresserad av Natalie och friade till henne i princip direkt. Det skedde väldigt plötsligt men han kände nog redan då att det var rätt. Natalie däremot tyckte att det var lite konstigt. Hon hade inte utvecklat några känslor för honom medan han fått väldigt starka känslor för henne. Hon sa nej till frieriet och han lämnade showen, berättar Chris Coelen.

Varför frieriet inte sändes i Netflix-serien

Vem som friade till Natalie är fortfarande okänt och visas inte heller i serien. Enligt Chris Coelen beror det bortklippta frieriet på att de valt att fokusera på Natalies jakt på kärlek.

– Vi hade inte tillräckligt med tid att visa den storyn. Vi var fokuserade på Natalies berättelse och eftersom den inte var betydelsefull för hennes resa så var det inte tillräckligt relevant att ta med, säger Chris Coelen och menar på att det handlade om att antingen visa frieriet som inte ledde någonstans eller Natalies starka känslor för en annan kille. Däremot berättar Coelen att de under andra omständigheter hade inkluderat frieriet i serien.

– Det är en fascinerande story. Han hade väldigt starka känslor för henne och hon var inte intresserad – men för att göra den storyn rättvisa behövdes mer det tid som vi inte hade, säger Chris Coelen till Metro UK.

Källa: Glamour, Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons