Little Jinder om anledningen bakom uppbrotten: Därför skiter det sig

Little Jinder om anledningen bakom uppbrotten: Därför skiter det sig

Just nu är hon aktuell med ny musik, som bland annat handlar om uppbrott. Den nyblivna singeln Little Jinder delar nu med sig av sina tankar kring varför hennes relationer ofta skiter sig.
24 maj, 2022
2:04

Efter reklamen: Stilsnack med Josefine Jinder

(2:04)

Slå på ljud

I början av 2020 annonserade hon sin graviditet med att skriva ”jag producerar mer än ett mixtape i år”, och ett par månader senare blev Little Jinder mamma till sin son. Josefine, som hon egentligen heter, hade inga riktiga planer på att bli mamma. Men så blev det, något som idag har förändrat hennes liv till det bättre.

– Innan jag hade barn var det värsta jag visste folk som pratade om att barn är meningen med livet. Nu har jag sällat mig till den kören, och sjunger med. Väldigt högt! säger hon i en intervju med ELLE.

Och det värsta med att vara förälder? Saknaden på grund av att hon har separerat från pappan till sin son.

– Saknaden. För att vi är separerade. Skulden jag känner inför det. Min son kan inte ha mig hela tiden och jag kan inte ha honom, det är det värsta jag har gått igenom. Det är tungt. Trodde inte att jag skulle bry mig så mycket om att jag hade misslyckats med kärnfamiljskonstellationen. Men det gör jag.

Josefine Jinder om att vara ensamstående mamma

Little Jinder om sina uppbrott

Nu är Little Jinder aktuell med ny musik, i mitten av juni kommer albumet Salta diamanter. Redan nu i vår har vi fått smakprov på två singlar från den kommande skivan.

I sin senaste singel Jetplan sjunger hon att hon vill vara med om någonting stort. Den handlar om kärlek, om uppbrott, om att man väntar på att nästa stora grej ska hända. Som att man kommer träffa sin person oavsett hur många relationer man varit i, som sedan skitit sig.

– Den låten handlar bara om kärlek. Det är som att man tänker ”nu sket sig den här relationen, men nästa…”. Jag tror typ att det kommer hända, säger hon i en intervju med Nöjesguiden.

Little Jinder har jobbat en hel del ihop med Thomas Stenström på den kommande plattan Salta diamanter.

Little Jinder har jobbat en hel del ihop med Thomas Stenström på den kommande plattan Salta diamanter.

Hon konstaterar att hon varit ihop med en del nu, men att det aldrig fungerat.

– Jag tror jag väljer fel. Jag har sökt mig till så konstiga killar, säger hon.

”En snäll person som jag tröttnar på efter tre månader”

Hon förklarar i samma intervju att det finns en röd tråd bland alla hon dejtat och varit ihop med.

– Det är oftast någon som är lugn, inte så rolig. En snäll person som jag tröttnar på efter tre månader. Jag blir nog mer kär i bilden av hur någon är än hur den personen faktiskt är. Jag har väldigt mycket fantasi. Jag träffar en person, sedan hittar jag på hur den är. Förstår du vad jag menar?

Foto: TT