Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Lisa Kudrow om en reboot av Vänner: ”Det skulle jag vilja se”

19 mar, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Vänner
Skulle det smaka med en nyversion av Vänner?
Lisa Kudrow är inte intresserad av att reprisera sin roll som Phoebe Buffay, men skulle inte ha något emot att någon annan spelade henne.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bästa serierna för regniga dagarBrand logo
Bästa serierna för regniga dagar

Det råder ingen tvekan om att intresset kring Vänner fortfarande är jättestort, och att skådespelarna från den klassiska sitcommen för alltid kommer att förknippas med sina roller från den.

Det visades sig inte minst i mars förra året när Friends: The reunion släpptes på HBO max. Och det var inte vara tittarna som drabbades av starka känslor.

– Jag tror att vi var så naiva när vi skulle göra det och tänkte: ”Hur lustigt kommer det inte vara? De har satt ihop hela kulissen igen, precis som den var”, har Jennifer Aniston tidigare sagt till Hollywood reporter, och tillade då:

– Sen kommer vi dit och va: ”Ah, just det, vi hade inte riktigt tänkt på vad som hände sist vi faktiskt var här”. Det var väldigt jobbigt och så klart känslosamt, det är kameror överallt och jag var redan lite känslosam, kan man väl säga, så jag var tvungen att gå ut vissa gånger. Jag vet inte hur de lyckade klippa runt det.

Annons

Det vill Lisa Kudrow se i en nyversion av Vänner

Skådespelarna får ofta frågan om de kan tänka sig göra en ny riktig säsong av Vänner. Det är ju lite av en trend att göra nya versioner av populära tv-serier. Nyligen har vi sett Sex and the city-spinoffen And just like that och How I met your father, en spinoff av How I met your mother. Och snart kommer That '90s show, en slags fortsättning av That '70s show.

Friends: The reunion blev en stor snackis förra året.
Friends: The reunion blev en stor snackis förra året.

Det är väl därför inte helt otänkbart att det skulle kunna göras något liknande med Vänner. Men isåfall blir det utan Lisa Kudrow.

– Jag tror inte att det kommer bli en Vänner-reboot. Åtminstone inte med någon av oss, säger hon om sin och resten av originalskådisarnas eventuell medverkan.

Annons

– Men en reboot om de anställer andra skådespelare? Det skulle jag vilja se. Jag skulle älska att se hur en nutida version av det skulle se ut, säger hon till Where Is the Buzz.

Därför vill Kudrow inte ha en ny säsong

Under Vänner-återföreningen förra året lät det på Lisa Kudrow som att seriens sparare Marta Cox David Crane förmodligen inte heller skulle vara med i en nysatsning.

– Jag hörde dem säga en gång, och det håller jag helt och hållet med dem om, att de avslutade serien väldigt fint. Allas liv är väldigt fina. De skulle behöva trassla till alla de bra sakerna för att kunna få till bra historier. Jag vill inte att någons lyckliga slut ska bli tilltrasslat, säger hon där.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons