Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Lisa Kudrows son Julian har vuxit upp – så ser han ut i dag

18 jun, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Julian och Lisa 2008 – vad tiden går!
Lisa Kudrow är mäkta stolt över sin son Julian Murray Stern, som för en dryg månad sedan tog examen.
Så här ser han ut i dag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Skådisarna från vänner - då och nuBrand logo
Skådisarna från vänner - då och nu

Mitt under Vänner-perioden fick Phoebe-skådisen Lisa Kudrow sin son Julian Murray Stern tillsammans med sin make Michael Stern. Det var 1998 och grabben har i dag hunnit bli 23 år gammal, och mamman är inte rädd för att berätta hur stolt hon är över honom.

Lisa Kudrows stolhet över sonen

Och även om hon kanske är part i målet är hon inte ensam om att häpnas av 23-åringens förträfflighet. Inför Friends: Reunion besökte Lisa Kudrow nämligen Conan O'Brien som då kom in på Julian.

– Jag vill inte skämma ut din son nu, men han har vuxit upp och blivit en av de coolaste och stiligaste männen jag någonsin har sett. Det är komiskt hur snygg, snäll och elegant han är, säger talkshow-programledaren.

Annons

Julian Murray Stern har precis gjort klart sina studier på University of South Caroline, USC, något som uppmärksammades av den stolta mamman.

”Lycklig, stolt, LYCKLIG. Och så lite gråt. Av mig, inte honom”, skriver hon på Instagram och delar en bild när hon håller om den nyexaminerade grabben.

Julians starka ord till mamma Lisa

I intervjun med Conan O'Brien berättar Lisa Kudrow att Julian tillbringade så mycket tid på inspelningarna av Vänner att han blev förvirrad över vem som egentligen var hans riktigt mamma. Ett tag trodde han att det var Jennifer Aniston.

– Han brukar flyga upp i hennes knä. Hon är så kärlekfull, och det var rimligt. Jag är alltid glad när Julian känner kärlek till någon, och vice versa, säger Lisa Kudrow och fortsätter:

– Sen när vi kom hem och han såg henne på tv brukade han säga ”mamma!”.

Lisa Kudrow och sonen Julian Murray Stern på premiären av filmen Booksmart.
Lisa Kudrow och sonen Julian Murray Stern på premiären av filmen Booksmart.

Det missförståndet reddes till sist ut och i samma intervju berättar Lisa Kudrow om en fin sak som hände efter inspelningen av återföreningen.

– Han kom fram till mig efteråt och sa ”jag vet inte om det här är konstigt eller opassande, men jag vill bara säga att jag är väldigt stolt över dig”, säger Lisa Kudrow och lägger ansiktet i händerna för att undvika att falla i gråt.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons