Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Lily Collins har klippt lugg – se henne i nya frisyren

02 dec, 2021 
AvJessica Rådne
lily collins
Lily Collins, 32, är högaktuell i uppföljaren till Netflix-succén Emily in Paris. Med allas ögon på sig passar hon nu på att visa upp en ny frisyr.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker du vill veta om Lily CollinsBrand logo
6 saker du vill veta om Lily Collins

Komediserien Emily in Paris slog förra hösten ned som en bomb i Netflix utbud. I en handling som kändes extremt nutida fick vi följa den amerikanska sociala medier-specialisten Emilys jobb på ett modekontor i Paris. Emily blev först hånad av de förnäma franska kollegerna, men snart visade det sig att hon besitter kunskaper i influencer-marknadsföring som de aldrig kunnat drömma om att ta del av annars.

scen ur emily in paris
Lily Collins in action i Emily in Paris på Netflix.

Seriens huvudrollsinnehavare är kändisbarnet Lily Collins (dotter till artisten Phil Collins) som själv har över 24 miljoner följare på Instagram. Det är för dessa som hon nu visar upp sin nya frisyr.

Annons

Nyklippt på bilder med Ashley Park

”Ny lugg, gamla vanor. Japp, den är äkta!”, skriver Lily intill ett bildspel hon postat med sig själv och sin Emily in Paris-kollega Ashley Park. Skådisarna sitter sida vid sida redo att ge intervjuer under en pressdag för nya säsongen av serien.

”Kunde inte varit lyckligare över att få vara vid din sida igen”, skriver Ashley i kommentarsfältet. Bilderna har fått nära en miljon följare att trycka på gilla-markeringen. Många kommenterar även på Lilys nya lugg. Maken Charlie McDowell som Lily gifte sig med så sent som i september har lämnat ett tjugotal emojis med hjärtögon och eldflammor.

I ytterligare ett bildspel visar Lily upp frippan. ”Bangin’…” skriver hon och maken Charlie McDowell skriver ”Bangin is right!” som kommentar.

Jobbar ihop med maken Charlie McDowell

lily collins och maken charlie mcdowell
Lily Collins och maken Charlie McDowell.

Lily och Charlie delar ett stort intresse – filmens värld. Charlie är regissör och under pandemin har makarna spelat in thrillern Windfall tillsammans. Filmen regisseras av maken, och Lily både spelar i den och är producent.

Annons

– Jag måste säga att jag trodde att det skulle vara svårare. Jag trodde att det skulle vara mer stressigt att jobba med honom, men det var ärligt talat helt fantastiskt och befriande. Det var jättebra och jag är väldigt väldigt stolt över filmen och jag är stolt över honom. Det är en annan slag roll för mig, har Lily sagt i en intervju med Vouge om upplevelsen av att jobba med sin make.

Parets smekmånad ägde förästen rum i Sverige. Makarna besökte bland annat Treehotell som ligger i Harads vid Luleälven, ett par kilometer nordväst om Boden, och spahotellet ArcticBath som är beläget på vattnet i Harads.

Emily in Paris säsong 2 har premiär på Netflix den 22 december.

Foto: TT

Källa: Teen Vogue

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons