Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Lily Collins firade smekmånaden i Sverige – här är platserna de besökte

15 okt, 2021 
AvElin Jonsson
De gifte sig i september 2021, och strax efter bröllopet firade Lily Collins och filmregissören Charlie McDowell sin smekmånad i Sverige. Här är platserna och hotellen de besökte!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 6 saker du vill veta om Lily CollinsBrand logo
TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins

Under sensommaren 2021 sa Emily in Paris-skådisen, Lily Collins, ”ja” till sin Charlie McDowell under romantiska omständigheter.

Bröllopet ägde rum den 4 september i Colorado, vilket är på pricken ett år efter det att Lily Collins och filmregissören Charlie McDowell förlovade sig. Dottern till musikmannen Phil Collins och nyblivna maken har varit ett par i två år och båda skriver under på att de aldrig varit lyckligare än just nu.

I en brudklänning från Ralph Lauren med spetsluva sade Emily in Paris-skådisen Lily Collins ”ja” till sin Charlie McDowell.

”Nu är vi varandras för alltid. Jag älskar dig nå så otroligt”, skrev de på sina sociala medier ett par dagar efter ceremonin.

Annons

Charlie McDowell är son till A Clockwork Orange-skådisen Malcolm McDowell och Gilbert Grape-skådisen Mary Steenburgen – så de nyblivna makarna är båda vana med ett liv i rampljuset!

Lily Collins och makens MAGISKA SMEKMÅNAD I SVERIGE

Efter bröllop blir det smekmånad. Det är sedan gammalt. Men hör och häpna, de nygifta paret tog faktiskt sina resväskor för att fira smekmånad i bland annat Sverige! Under ett par veckor reste paret runt i Skandinavien, där de vandrat, badat, paddlat kanot och njutit av den ljuva naturen. Paret delade flitigt med sig av sina kärleksresa på sina sociala medier.

Annons

Platserna Lily Collins och maken besökte

Paret besökte bland annat Treehotell som ligger i Harads vid Luleälven, ett par kilometer nordväst om Boden.

”Jag kan inte föreställa mig en mer minnesvärd, magisk första resa som nygifta och för att officiellt påbörja vårt liv tillsammans. Det finns ingen som jag hellre skulle hoppa på flygplan och åka på en roadtrip med”, skrev Lily Collins på sina sociala medier samtidigt som hon visade upp bilder på de unika rummen bland träden.

Annons

I intervju med Ellen DeGeneres berättar Lily Collins om sin upplevelse från att ha bott bland trätopparna.

– Det var så vackert och romantiskt, men också lite udda för det går ju inga rör eller avloppssystem upp till husen. Så behövde du gå på toaletten fick du göra det i en papperspåse, berättar Lily samtidigt som Ellen skakar på huvudet.

– Det var väldigt intimt kan man säga, tillägger hon och skrattar.

”Vilket otroligt ställe”

Turturduvorna besökte även spahotellet Arctic Bath – som är beläget på vattnet! Det flytande hotellet var även det på plats i Harads, och där fick paret både basta och bada iskallt.

Annons

”Att gå från bastun till det arktiska vattnet är en av mina favorittraditioner i Skandinavien. Vilket otroligt ställe”, skrev en nöjd Charlie McDowell på sina sociala medier. Utöver sina stopp i Sverige besökte paret även Danmark och Lofoten i Norge.

”Vår skandinaviska smekmånad må vara över men äventyret är definitivt inte det”, gjorde Lily Collins klart efter det att resan var slut.

Foto: TT/Instagram

TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons