Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Liam Payne kritiseras av fansen efter uttalandet om One Direction

03 jun, 2022 
AvLinda Strömbäck
Liam Payne
One Direction-medlemmen Liam Payne gästade nyligen Logan Pauls podcast Impaulsive där han bland annat avslöjade intrigerna inom om bandet och berättade om sina egna framgångar efter 1D. Nu kritiseras Payne av fansen efter uttalandet om sina tidigare bandmedlemmar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Harry Styles du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

Liam Payne gjorde tillsammans med pojkbandet One Direction världssuccé när de slog igenom med låten What makes you beautiful 2011. Bandet som även består av medlemmarna Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson och tidigare Zayn Malik var aktiva fram till 2016.

Sedan dess har Liam Payne valt att satsat på sin solokarriär och gjort låtar som For You med Rita Ora och Live Forever med Cheat Codes. Sex år efter bandets senaste samarbete berättar Liam Payne om intrigerna inom bandet och hans framgångar utan de övriga bandmedlemmarna – vilket skapat stor besvikelse hos fansen.

Liam Payne om One direction i Impaulsive

Nyligen berättade Liam Payne om bandets intriger i youtubern Logan Pauls podcast Impaulsive. Payne hävdade bland annat att han under en incident med en av bandmedlemmarna blivit våldsamt upptryckt mot en vägg. Han berättar också att han själv sagt: ”Tar du inte bort dina händer kommer du aldrig kunna använda dem igen”.

Annons

Han nämnde också en specifik medlem, den tidigare medlemmen Zayn Malik, och varför han inte tycker om honom. Bland annat syftade han på anklagelser som att Zayn skulle knuffat Gigi Hadids mamma Yolanda Hadid under ett bråk förra året, något Zayn nekat till.

– Innan vi gräver för djupt i det här... Det finns många orsaker till varför jag ogillar Zayn, och det finns också många anledningar varför jag alltid kommer att vara på hans sida. Om jag var tvungen att gå igenom det han gick igenom i sin uppväxt... Jag har alltid haft stöttande föräldrar, och Zayn växte upp på ett annat sätt, sa Liam Payne.

Liam Payne hävdade också att han är den i bandet som fått mest framgång i sin solokarriär – vilket fansen reagerade på.

Fansens kritik mot Liam Payne

Efter uttalandet i podcasten Impaulsive har Liam Payne kritiserats av flera fans på sociala medier. Bland annat började Paynes namn florera på Twitter efter sin medverkan i podcasten.

Annons

”Okej, inget hat! Men jag försöker bara lista ut hur Liam Payne kan säga något så illa om vissa 1D-medlemmar när de bokstavligen gav honom en karriär med One Direction. Han lyckades inte ensam i x factor av en anledning.” skrev ett fan på Twitter.

En annan kommenterade också Liams uttalande på Youtube:

”Jag har varit ett One Direction fan sedan 2012 så ni kan föreställa er min extas när jag såg att den här podcasten kommit. Jag måste säga att det är så konstigt att se Liam snacka så mycket skit, det är en besvikelse. Det han sa om Zayn, som han inte heller har någon anledning att prata om eftersom de inte har en relation längre och inte vet vad som egentligen hände, och att han sa att han har mest streams av alla i bandet när det uppenbarligen är Harry och Zayn. Liam är inte ens på andra plats. ”

”Alla är medvetna om att det finns dåliga sidor av One Direction men ärligt talat, efter 10 år känns det lite onödigt att klanka ner på den bästa möjligheten du fått i ditt liv.” skriver personen på Youtube.

Källa: Independent Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons