Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Efter romansryktet – Gigi Hadid och Leonardo DiCaprio fångade på bild

14 sep, 2022 
AvLinda Strömbäck
Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid
Kort efter att det börjat cirkulera romansrykten mellan Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid, syntes de nyligen tillsammans i New York City. Dessutom fångades de på bild på en efterfest under NYFW – där de såg väldigt intima ut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gigi Hadids stilresa genom årenBrand logo
Gigi Hadids stilresa genom åren

I början av september kom uppgifter om att skådespelaren Leonardo DiCaprio, 47, dejtar Gigi Hadid, 27. Enligt källor till InTouch Weekly ska de ha träffats redan under sommaren – medan Leonardo fortfarande var tillsammans med modellen Camila Morrone.

Camila Morrone och Leonardo DiCaprios uppbrott

Efter fyra år tillsammans kom beskedet att Leonardo DiCaprio och flickvännen Camila Morrone gjort slut. Enligt uppgifter till E News ska uppbrottet berott på att de båda rest mycket i sina jobb och att det skapat för mycket distans i deras relation. Andra menar på att Camila Morrone fyllt 25, vilket kan påverkat uppbrottet, då Leonardo DiCaprio aldrig dejtat någon över 25 – fram tills nu.

Annons

Kärleksryktena mellan Leonardo och Gigi

Strax efter uppbrottet från Camila kom uppgifter att Leonardo DiCaprio börjat dejta en ny modell – ingen mindre än stjärnmodellen Gigi Hadid.

– Leo och Gigi träffades några gånger under sommaren. De har känt varandra i flera år och är superattraherade av varandra. Hon är exakt hans typ, vacker, sexig men diskret och har en lite grabbig attityd, berättade en källa för In Touch Weekly.

De ska även ha skymtats på flera fester tillsammans, och senast på en fest under New York Fashion Week, där de också fångades på bild. På festen ska de sett väldigt närgångna ut och Leo ska ha lagt sina händer på Gigi vid flera tillfällen. Här kan du se bilderna!

Gigi och Leos relation

Enligt källor till Daily Mail ska Gigi och Leo ta det långsamt fram i sin nya relation och är ännu inte är exklusiva – trots att de gått ut som par vid flera tillfällen.

Det är första gången Leonardo DiCaprio dejtar någon över 25, och gör därmed Gigi till den äldsta tjejen han dejtat. Det är även första gången Leo dejtar någon som har ett barn. Gigi Hadid har nämligen 2-åriga dottern Khai, tillsammans med exet Zayn Malik.

Gigi Hadid på Fashion Media Awards 2022
Gigi Hadid på Fashion Media Awards 2022

Källa: Daily Mail, Foto: TT

Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter TitanicBrand logo
Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter Titanic

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons