Gigi Hadid om livet med dottern Khai – efter uppbrottet från Zayn

12 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Gigi Hadid om dottern Khai – ett år efter uppbrottet från Zayn Malik
Gigi Hadid värnar om dotterns integritet och pratar sällan om henne.
Men nu får vi hör detaljer om Khai som snart fyller två!
Annons
Så såg stjärnorna ut innan deras genombrott
Så såg stjärnorna ut innan deras genombrott

Kort efter att Gigi Hadid och Zayn Maliks dotter Khai kommit till världen i september 2020 twittrade supermodellen och bad omvärlden respektera att de inte vill att dottern fotograferas. Gigi och Zayn har själva aldrig visat dottern på bild, mer än delar av hennes kropp, och pratar om henne gör ingen av dem särskilt ofta.

Men när Gigi Hadid nu gästar Sunday Today berättar hon för ovanlighetens skull om Khai.

Likt många andra föräldrar kallar hon sin dotter för ett geni.

– Hon är så vild, redan från tidig morgon. Så vild. Hoppar från saker. Väldigt modig, vilket är jättebra, men, du vet. Vi övar på att göra farliga saker lite mer försiktigt. Det är så jag försöker hantera det, säger Gigi Hadid.

Annons

Födde i hemmet

Gigi Hadid födde hemma, i Pennsylvania. Planen till en början var att hon skulle föda på sjukhus i New York, men efter att ha kollat på en dokumentär om vården i USA ändrade hon sig. Även restriktionerna under pandemin låg till grund för beslutet att föda hemma, eftersom att de gjorde att varken mamma Yolanda eller systern Bella skulle kunna närvara på sjukhuset under förlossningen.

zayn malik och gigi hadid
Zayn och Gigi är inte längre ett par.

Gigi Hadid valde även att föda utan smärtstillande.

– Jag visste att det skulle vara den sjukaste smärtan i mitt liv, men du bara måste ta dig igenom det och tänka ’det är vad det är’. Jag älskade det… Jag vet att min mamma och Zayn och Bella var stolta över mig, men vid vissa tillfällen var de också skräckslagna.

Annons

Zayn Malik och Gigi Hadid gick skilda vägar förra året

Gigi Hadid och Zayn Malik gick skilda vägar förra året, det i samband med att Zayn hamnade i bråk med Yolanda Hadid. Ingen av parterna har uttalat sig om uppbrottet.

Foto: TT, Instagram

5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid
5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid
Annons
Innehåller annonslänkar