Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Så är Leonardo DiCaprio och Gigi Hadids relation

30 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Gigi Hadid Leonardo DiCaprio
Närmare ett år har gått sedan det började cirkulera rykten om att Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid börjat dejta. Nu kommer nya uppgifter om hur deras relation ser ut idag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gigi Hadids stilresa genom årenBrand logo
Gigi Hadids stilresa genom åren

I september 2022 kom uppgifter om att Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid börjat dejta varandra, efter flera år som vänner.

– Leo och Gigi träffades några gånger under sommaren. De har känt varandra i flera år och är superattraherade av varandra. Hon är exakt hans typ, vacker, sexig men diskret och har en lite grabbig attityd, berättade en källa för In Touch.

Källan sa också att deras relation antagligen inte kommer bli något mer än en fling. Men nu har det snart gått ett år sedan romansryktena tog fart, och nya källor uppger hur relationen ser ut idag.

Annons

Är Leo och Gigi ihop?

Romansryktena mellan Gigi Hadid och Leonardo DiCaprio tog fart förra hösten, efter att de fångats på bild i New York. Sedan dess har de skymtats tillsammans vid flera tillfällen, och bara för en månad sedan ska Gigi ätit middag med Leo och hans föräldrar, uppger Daily mail. De senaste månaderna har det även spekulerats om att Leo och Gigi skulle ha ett öppet förhållande – något en källa för Daily mail nu dementerar.

– De testade att dejta ett tag för att se om det fanns något mer, men det gjorde det inte. De är vänner och har varit det så länge, men de har inte ett öppet förhållande. Folk måste släppa det här, det är inte sådana typer förhållanden som Leonardo har. Det får honom att se billig ut och det är han inte. När han är med någon är han verkligen tillsammans med den personen. Han uppskattar sin vänskap med Gigi, men de har inget mer än så, berättar källan.

Gigi Hadid
Gigi Hadid.

Ännu har varken Leonardo DiCaprio eller Gigi Hadid adresserat romansryktet.

Källa: Daily mail

Foto: TT

Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter TitanicBrand logo
Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter Titanic
Annons