Lauren Graham och Peter Krause bryter upp efter 12 år ihop

Lauren Graham pch Peter Krause

Gilmore girls-stjärnan Lauren Graham och Peter Krause har gjort slut efter att ha varit tillsammans i över ett decennium.
18 juni, 2022
1:14

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:14)

Slå på ljud

Skådespelarparet Lauren Graham, 55, och Peter Krause, 56, träffade för första gången 1995, men det skulle dröja flera år innan något romantiskt växte fram mellan dem.

Det gjorde det först när de spelade mot varandra, som syskonen Adam och Sarah Braverman i dramaseiren Parenthood, som de var med i från 2010 till 2015.

Men nu är det alltså slut med den kärlekssagan. Representanter för Gilmore girls-skådisen har nämligen bekräftat för People att de gått skilda vägar, och att de avslutade förhållande redan förra året.

Därför gar de hållit tyst om relationen

Mer än så är inte sagt om saken, och det är kanske inte så märkligt med tanke på hur tysta de varit om sitt förhållande.

Då och då har de dock uttalat sig om relationen, som i en intervju med Rebook när Lauren Graham pratade om hur det var att jobba tillsammans med Peter Krause.

– En av grejerna som har varit så roligt är att allt är så lätt. Det är ganska mycket allting, att jobba med någon och tillbringa så mycket tid med den personen också.

Lina Pleijel bytte bana efter Skilda världar – det gör ”Sandra” i dag

En av anledningarna till att de hållit sin romans hemlig är för att de vill vara trovärdiga i rollen som bror och syster.

– Ingen kände till de i början för vi tycker mest om att vara hemma, laga mat och inte gå ut. Jag har också varit väldigt beskyddande över allt för det har varit viktigt att du som tittare kan köpa att vi är bror och syster i serien, sade Lauren Graham.

Lauren Graham om varför de inte gifte sig

Hon har också, i en intervju med Ellen DeGeneres, förklarat varför de inte gifte sig.

– Jag vet aldrig vad jag ska svara på den frågan. Jag vet inte, vi är väldigt lyckliga som det är. Jag känner att efter att ha dejtat så här länge i Hollywood så undrar alla varför vi inte gift oss. Det är bra som det är.

Men nu är det alltså över för paret.

Foto: TT