Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Lägenheten, jeansen och gymmet – frågor och svar om Snabba Cash

29 apr, 2021 
Frågor och svar om Netflix Snabba cash
Var bor karaktären Leya, vilket gym tränar hon på och varifrån kommer hennes dundersnygga jeans och den svart omlottklänningen? Vi svarar på dina frågor om Netflix-serien Snabba Cash.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är skådisarna från "Snabba cash"Brand logo
Här är skådisarna från "Snabba cash"

Vårens hetaste seriepremiär var definitivt Netflix Snabba Cash (som många av oss sträckkollade klart på över en helg – eller om vi ska vara ärliga: En kväll...).

Kanske dök det upp en del frågor under seriens gång? Som var Evin Ahmads karaktär Leya bor, var hon senare flyttar – och framförallt: var kommer hennes jeans – som är TO DIE FOR – från? Vi på ELLE har samlat svaren på frågorna vi hade från Snabba Cash!

1. Var bor Leya med sonen Sami?

Karaktären Leyas lägenhet ligger i Hagalund

Lägenheten som Leya och sonen Sami bor i ligger i Hagalund, Solna. Scenerna som utspelar sig utanför lägenhetskomplexet var dock inte alltid inspelade där, vilket har skapat förvirring för vissa som känner till området. Många undrade: Hur kan hon bo i Hagalund, men plötsligt sekunden senare befinna sig någon annanstans.

Annons

Ibland när hon lämnar bostaden kommer hon nämligen ut i Tensta, där vissa scener spelats in.

Hagalund, Solna

2. Var ligger Leyas nya lägenhet?

Snabba cash, 79&park

När Leya börjar jobba för Tomas Storm får hon hyra en lägenhet som tillhör honom och hans företag, för att slippa bo i förorten. Denna nyproducerade lägenhet med vackert ljusinsläpp, högt i tak och på två våningar ligger på Gärdet, i bostadsprojektet 79&Park.

Annons

”79" syftar på Sandhamnsgatan 79 och ”Park” på det öppna och gröna parkområdet Gärdet som bostäderna ligger på.

Snabba cash, 79&Park, fasader

3. Hur är Leya ihopkopplad med Ravy?

Ravy i Snabba cash

Kanske tog det ett tag att koppla ihop dem eller så hängde du helt enkelt inte med i det snabba tempo som Snabba Cash håller. Men Ravy är helt enkelt den yngre brodern till Leyas döda pojkvän, pappan till hennes son Sami, som blev skjuten på öppen gata i en gängkonflikt. Ravy är alltså Samis farbror och har gått i storebroderns spår som en av gängledarna i den undre världen.

Annons

4. Varifrån kommer Leyas jeans?

Leyas jeans i Snabba cash kommer från Weekday

Japp, vi kunde inte heller sluta stirra på de extreeeemt smickrande, höga och snygga jeansen Leya har på sig i många av scenerna, ibland i ljusblått och ibland i en mörkare tvätt.

Vi tog ett snack med Evin Ahmad om stilen och hennes favoritlooks från Snabba Cash.

– Utöver en massa massa kärlek som jag fick för min prestation fick jag frågor om Leyas jeans i serien. Leyas jeans borde varit med i rollistan i eftertexterna, säger hon.

Hon avslöjar att jeansen är modellen Lash extra high från Weekday. Läs hela intervjun om Evins favoritlooks från Snabba Cash här!

Annons

Och här kan du klicka hem jeansen! (reklamlänk)

Alla älskar jeansen Leya har på sig i Snabba cash, modellen heter Lash extra high

5. Vilket gym tränar Leya på med kollegan Viktoria (spelad av Felice Jankell)?

Leya och Viktoria på Barry's bootcamp i Snabba cash

Gymmet som Leya tränar på (när hon mer eller mindre berättar för Viktoria att hon inte kommer få några andelar av företaget) heter Barry’s bootcamp och Stockholmsstudion ligger på Jakobsbergsgatan (nära Hötorget) i Stockholm.

Annons
Evin Ahmad som Leya i Snabba cash, på barry's bootcamp

6. Vad kör Tomas Storm för bil?

Tomas Storm och Leya i en McLaren i Snabba cash

Svinrika karaktären Tomas Storm kör säkerligen ett flertal olika lyxbilar, men när han och Leya åker till fotograferingen i Friends Arena i Solna kör han en nedcabbad McLaren.

Annons

McLaren-bilar är sportiga bilar i det högre prissegmentet och kostar minst ett par miljoner.

Olle Sarri som Tomas Storm, med sin McLaren, i Snabba cash

7. Var kommer Leyas svarta omlottklänning från?

Svart omlottklänning i Snabba Cash

Så enkel, men SÅ snygg! Leyas wrap-klänning skapade ha-begär, för vem behöver inte en klänning som går att dressa upp – eller ner – efter tillfälle?

Just den här omlottklänningen kommer från & Other stories, som förutom svart, finns i beige, ljuslila och orange just nu.

Klänningen kan du köpa här! (reklamlänk)

Foto: Netflix, TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons