Artikeln innehåller reklamlänkar

EVIN AHMADS 5 FAVORITLOOKS FRÅN SERIEN SNABBA CASH

19 apr, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Evin Ahmads favoritlooks från Snabba cash
Vi var många som blev helt förälskade i karaktären Leyas snygga stil från Netflix-serien Snabba Cash. Vi tog ett snack med skådisen bakom rollen, Evin Ahmad, som här listar sina absoluta favoritlooks från seriesnackisen!
Annons
Evin Ahmad: "Vi är inte vana att se kvinnor ifrågasätta de högsta hönsen"
Evin Ahmad: "Vi är inte vana att se kvinnor ifrågasätta de högsta hönsen"

Evin Ahmad tog oss med storm i Netflix-snackisen Snabba cash, inte bara för sin skådespelarinsats och seriens spänning – också för den otroligt inspirerande stil hennes karaktär Leya hade. Allt från den tidlösa trenchcoaten till de perfekta jeansen!

Evin Amad om dETALJERNA BAKOM Looksen i Snabba Cash

I första avsnittet får vi se Leya utföra en grym pitch inför en bunt investerare – Evin berättar i en intervju med Maria Barsoum om hennes upplevelse gällande plaggen under inspelningen. Hon berättar att hon ser Leya som en kvinna som använder sin femininet som sin fördel då majoriteten av investerare är män.

Annons

– Det finns en medvetenhet bakom alla detaljer och plagg, allt är genomtänkt. I avsnitt 1 till 3 ska man tydligt se att Leya inte har fått pengarna än, och därefter går det successivt uppåt. De genomtänkta plaggen gör så att det blir lättare för mig att gå in i rollen, exempelvis pitchscenen i avsnitt 1 kände jag att jag behövde en kavaj och ett par klackar för att lättare kunna pitcha.

Evin Ahmad listar sina 5 favoritlooks:

Look 1: Tealfärgad tröja

– Jag var till en början anti denna tröja för jag trodde att färgen inte skulle passa mig. Men som tur var så använde vi denna tröja när vi gjorde en testfilmning och det visade sig vara en succé. Det är också samma tröja som Leya har på sig första gången hon och Salim går hem tillsammans.

Leya (Evin Ahmad) i tealfärgad blus i Snabba cash

Look 2: Den tidlösa Trenchcoaten

– Den har vi fått många frågor om. Det jag gillade med den var att den hade en glansig yta. Vi testade massor av olika trenchcoats för att se vilken som skulle passa och den här var en vinnare. Älskar rörelsen i kappan och kombinationen mellan håret i rörelse, kappan i rörelse och klackskorna ger Leya ett självförtroende och ett framåtdriv som gifter sig väldigt bra för att skapa en hennes karaktär som hela tiden har bråttom.

Annons
Leyas (Evin Ahmads) trenchcoat i Snabba cash
Evin Ahmad, som Leya i Snabba cash, trenchcoat

Look 3: De perfekta Träningskläderna

– Leya har inte vilka träningskläder som helst. Även där har hon detaljer som sticker ut. Exempelvis speciella band i ryggen eller en nästan korsettliknande sportbehå. Väldigt sexiga sportkläder skulle jag säga. Tror Leya gillar att klä sig sexigt.

Annons
Leyas (Evin Ahmad) i träningskläder i Snabba cash
Leya (Evin Ahmad) tränar i Snabba cash, Barry's bootcamp.

Look 4: Jeansen med hög midja

– Men snälla, jeansen?! Utöver en massa massa kärlek som jag fick för min prestation fick jag frågor om Leyas jeans i serien. Leyas jeans borde varit med i rollistan i eftertexterna. Jeansen är från Weekday och heter Lash Extra High men jag måste säga att det är jeansen i kombination av styrketräning och alla proteinshakes jag drack. Röven kom inte gratis, haha.

Annons

Jeansen finns att spana in här (länk till butik).

Evin Ahmad fick många frågor om jeansen i Snabba Cash – här kommer de från!
Evin Ahmad som Leya i Snabba cash, i vit skjorta och blå jeans

Look 5: MAFFIADROTTNING-outfit

– I scenen när Leya har fått sina "fuck you-pengar" och säger att hon äger Ravy, bär hon orangea pumps, Balenciaga-skärp och en Filippa K-silveraktig sidenskjorta. Enkelt men rikt. Det är vad jag kallar en riktig italiensk maffiadrottning outfit!

Annons
Evin Ahmad i silvrig blus i Snabba cash
Annons