Kylie Jenner om namnbytet på dottern Stormi

Kylie Jenner om namnbytet på dottern Stormi

Kylie Jenner och Travis Scott ändrar nu namn på sin sex veckor gamla son, som först fick heta Wolf. Faktum är att de även ändrade den äldre dottern Stormis namn kort efter hennes födsel.
23 mars, 2022
TV: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren
0:57

Efter reklamen: TV: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

(0:57)

Slå på ljud

I februari blev Kylie Jenner och Travis Scott tvåbarnsföräldrar. Sonen som fick namnet Wolf föddes dagen efter att parets första barn, dottern Stormi, fyllt fyra.

Men sonen Wolf var ingen Wolf, slog paret nyligen fast och gick ut med att de bytt namn på den lilla.

”Vår sons namn är inte längre Wolf. Vi kände helt enkelt inte att det passade honom. Ville bara dela med mig av det eftersom jag ser ’Wolf’ överallt”, skrev Kylie Jenner i sin Instagram story.

Vad sonen istället ska heta har ingen av dem gått ut med ännu.

Kylie Jenner om namnvalet till dottern

Att byta namn på sitt barn är inte helt främmande för Kylie Jenner och Travis Scott. Deras äldre dotter Stormi hade även hon ett annat namn innan hon blev just Stormi – ja, nästan i alla fall.

Kylie Jenner byter namn på sonen: ”Vår sons namn är inte längre Wolf”

Namnet stavades först på ett annat sätt än vad det gör nu. I en video där Kylie Jenner gästar Youtube-stjärnan James Charles förklarar hon att hon ville ha ett namn som var inspirerat av naturen.

Travis Scott, Kylie Jenner och dottern Stormi.

Travis Scott, Kylie Jenner och dottern Stormi.

– Storm fanns med, bara Storm. Och sen så tänkte jag att jag skulle vilja att det slutade på ”ie”, som mitt namn, förklarar hon och fortsätter:

– Det var alltid Stormie med ett ”ie”. Jag köpte specialbeställda grejer till henne där namnet stavades med ”ie” på slutet.

Så valde Kylie namnet Stormi

När dottern väl kom till världen ville Kylie Jenner känna på namnet Stormie i en vecka, innan de helt bestämde sig för vad hon skulle heta.

– Jag hade ett annat namn i tankarna, men Stormi har alltid känts som hennes namn, redan när hon låg i magen, berättar hon vidare i videon.

Men ja, hur kom det sig att det blev Stormi och inte Stormie? Det var ett telefonsamtal i och med att dottern skulle folkbokföras som ändrade allt.

– ”Hur vill du stava det?” frågade de. Och då sa jag S-T-O-R-M-I, och de sa: ”Är du säker?”. Och ja sa att ja, bara med ett i på slutet. Det kändes så rätt där och då.

Foto: TT

Se också: 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte visste
1:04

Efter reklamen: Se också: 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte visste

(1:04)

Slå på ljud