Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kylie Jenner och Jordyn Woods återförenade 4 år efter det stora bråket

17 jul, 2023 
AvSade Borquez
En återfunnen vänskap? Kylie Jenner och Jordyn Woods syns tillsammans 4 år efter storbråket som avslutade den nära vänskapen. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sannaBrand logo
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

Före detta BFF-duon Kylie Jenner och Jordyn Woods ryktas vara återförenade, fyra år efter storbråket som ledde till att de en gång oskiljaktiga vännerna bröt kontakten. Vännerna ska ha fångats på bild när de lämnade en restaurang i Los Angeles i lördags, enligt Daily Mail. Är detta ett tecken på en återfunnen vänskap mellan partnerna?

KYLIE JENNER OCH JORDYN WOODS VÄNSKAP

Kylie Jenner och Jordyn Woods träffades år 2012 via deras gemensamma vän och Kylies ex-pojkvän Jaden Smith. En blixtsnabb och nära vänskap formades som växte med åren, och det blev nästintill omöjligt att se den ena utan den andra både offentligt och privat.

Annons
Kylie Jenner och Jordyn Woods
Kylie Jenner och Jordyn Woods.

Duon hyllade till och med vänskapen genom att hålla en ceremoni där de delade löften om att vara bästa vänner i resten av deras liv. Hela ceremonin visades i Kylie Jenners egna reality-serie Life with Kylie. Jordyn Woods var även med i ett antal avsnitt av Keeping Up With The Kardashian och blev en nära vän till flera av syskonen Kardashian-Jenner.

Kylie Jenner och Jordyn Woods under sin vänskaps-ceremoni
Kylie Jenner och Jordyn Woods under sin vänskaps-ceremoni.

Tristan Thompson är otrogen med Jordyn Woods

Jordyn bodde under flera år hemma hos Kylie men flyttade ut februari 2019, efter att det rapporterades att Jordyn och Tristan Thompson hade kyssts på en fest i Los Angeles. Tristan var under den tiden tillsammans med Kylie Jenners syster Khloé Kardashian, något som ledde till att Kylie Jenner valde att bryta kontakten med Jordyn Woods.

Annons

Först bekräftade Jordyn bara att hon spenderat kvällen hemma hos Tristan, men senare i en intervju med Jada Pinkett Smith erkände hon även att de kyssts. Konflikten uppmärksammades och sände chockvågor över hela internet.

Tristan Thompson och Khloé Kardashian med dottern True Thompson, Juli 2022
Tristan Thompson och Khloé Kardashian med dottern True Thompson, Juli 2022.

Ett par veckor efter händelsen försökte Kylie Jenner och Jordyn Woods hitta tillbaka som vänner.

KYLIE JENNERS OCH JORDYN WOODS VÄNSKAP TAR SLUT

– I början var det svårt för Kylie att ta avstånd från Jordyn på grund av deras nära vänskap. När Kylie gömde sin första graviditet för omvärlden, tillbringade Jordyn nästan varje dag med henne, sa en källa till People 2019.

Annons
Jordyn Woods och Kylie Jenner kramandes
Jordyn Woods och Kylie Jenner.

Vid ett senare tillfälle berättade en källa för People att Kylie och Jordyn inte längre var goda vänner.

– Kylie är fortfarande i kontakt med Jordyn ibland, men de kommer aldrig att bli bästa vänner igen. Kylie har gått vidare och verkar nöjd, sa en annan källa till People i mars 2019.

Källa: Daily Mail, People.

Foto: TT, Twitter

Annons