Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Kritiken mot Jennifer Aniston efter bilden på julprydnaden

29 dec, 2020 
AvElin Jonsson
Kritiken mot Jennifer Aniston efter bilden på julprydnaden.
Efter en publicerad bild på en lite speciell julkula från sitt hem, möter nu Jennifer Aniston massiv corona-kritik på Twitter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 kändisar som har valt att inte skaffa barn (ELLE)Brand logo
5 kändisar som har valt att inte skaffa barn (ELLE)

Efter det att skådespelaren Jennifer Aniston visat upp sin senaste julprydnad på sociala medier, går nu en drös med människor bananas på Twitter. Då kan man ju undra vad det är för en jul-detalj som sett till att Jen nu är i mitten av ett mindre (!) drev.

Det hela började med att skådisen publicerade en bild på sin Instagram-story på en julkula med texten ”vår första pandemi 2020” som hon hängt i granen. Och ja det kanske inte är en supervanlig julprydnad, enligt vissa. Men lik väl så pyntade Jennifer Aniston med denna i sitt hem.

Kritiken: ”Flera har dött under pandemin”

”Bara för att man är känd så ska man inte undgå att stå till svars för saker. Jag är ledsen, men det där är så okänsligt. Att ha en julprydnad med orden ”pandemi 2020”. Massor av människor har dött på grund av den här pandemin. Vi ska inte fira det här. Skärp dig Jennifer Aniston”, skriver en upprörd Twitter-användare. En annan (av flera) i den långa Twitter-tråden håller med:

Annons

”Mitt enda problem med Jennifer Anistons julprydnad är att hon kallar det ”vår första”. Snälla hoppas du på fler?”. Och så fortsätter det.

Julkulan skulle nog bara vara lite jul-kul

Trots den ganska lama diskussionen kring Jennifer Anistons julkula, bör det föras till protokollet att hon under året som gått varit en stor förespråkare för munskydd och säkra avstånd. Så det är med största sannolikhet så att Jen publicerat julkulan, för att vara just lite jul-kul...

Och många skriver under på att skådisens bild var lite kul: ”Alla hanterar stress olika. Det betyder inte att hon inte tyckt att året varit tufft. Det betyder bara att hon hanterar det med humor. Och det var inte ens speciellt otrevligt sagt?”. En annan twittrare förklarar att hennes mamma har en likadan julkula: ”Noterade precis att Jennifer Aniston blivit canceled efter en ”vår första pandemi”-prydnad? Min mamma fick en likadan av en kollega nu över julen, kan alla lugna ner sig lite”.

Trots den långa Twitter-tråden har skådespelaren ännu inte valt att möta kritiken hon fått på sociala medier.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Vänner försvinner från Netflix – här är sista dagen

Jennifer Aniston visar upp sin nya hundvalp – och han är så söt

Så ser Ross och Rachels dotter Emma från tv-serien Vänner ut i dag

Annons