Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Påstådda kraven på Leonardo DiCaprios flickvänner

04 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Mirandra Kerr, Leonardo DiCaprio och Blake Lively
Har du någonsin drömt om att bli mrs Leonardo DiCaprio? Då ska du spana in dessa punkter, för det visar sig finnas ett par krav som alla av Hollywood-hunkens tidigare flickvänner verkar ha gått med på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmateBrand logo
5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmate

Leonardo DiCaprio är helt klart en av världens mest eftertraktade ungkarlar. När det kommer till Leonardos skådespelarkarriär råder inga tvivel kring att den varit och är framgångsrik. Däremot har kärlekslivet inte gått riktigt lika strålande genom åren.

Hollywood-hunken har dejtat en hel del i sina dar men relationerna har tenderat att ta slut. Det är däremot inga dåliga namn som Leonardo har fått på fall. Exempelvis har han tidigare dejtat Gisele Bündchen och Blake Lively. Idag är han upptagen av den 22-år yngre skådespelaren Camila Morrone. Paret har tillbringat flera år ihop och fångas titt som tätt på paparazzi-bilder tillsammans.

Leonardo DiCaprio och flickvännen Camila Morrone
Leonardo DiCaprio och Camila Morrone är idag ett par.

Det finns några saker som Camila Morrone och Leonardos tidigare flickvänner har gemensamt. Spana in listan nedan som avslöjar sex punkter som alla DiCaprio-flickvännerna verkar levt efter.

Annons

1. Delat intressen för världsfrågor

Skådespelandet må vara en stor del av Leonardos liv men det råder inga tvivel om att Leonardo DiCaprio bryr sig om mer än så. Han har nämligen sin egen stiftelse The Leonardo DiCaprio Foundation och enligt Page Six har flickvännen Camila Morrone varit värd för en gala där DiCaprio gjorde en rejäl donation.

Det går även att se ett mönster i att Leonardo tagit med sig flera av sina tidigare flickvänner på just olika välgörenhetsevenemang. Så det känns ju absolut logiskt att ett intresse för världsfrågor är något som skulle väga högt i skådepspelarens val av partner.

Camila Morrone
Camila Morrone är Leonardos nuvarande flickvän.

2. HUMOR

Vem vill inte skratta med sin partner? Det är ju något som de flesta av oss söker i sin käraste – och likaså Leonardo DiCaprio. I en intervju med Gayle King under ett framträdande på CBS Morning ska DiCaprio sagt att han letar efter "ödmjukhet, ett sinne för humor och inte mycket drama" när det gäller en potentiellt kärlekspartner.

Annons

Så ska du få Leonaro på fall gäller det att vara rolig.

3. De är snygga, konstant

Om vi går över till en betydligt ytligare punkt så måste vi ändå säga att kvinnorna har något gemensamt när det kommer till deras yttre. De ser alla helt fantastiska ut, alla tider på dygnet, oavsett vad.

Utöver namnen vi redan nämnt gällande ex-flickvänner hittar vi bland annat Mirandra Kerr och Nina Agdal... Ni hör ju, de är alla riktiga skönheter.

Miranda Kerr
Miranda Kerr var tidigare tillsammans med Leonardo DiCaprio.

4. Acceptera att Familjeliv inte är en självklarhet

Leonardo DiCaprio har i nuläget inga barn och någon önskan om det verkar inte heller direkt finnas.

– Menar du om jag vill skaffa barn i en värld som denna? Om det händer, så händer det. Jag föredrar att inte gå in på detalj då det kan bli felciterat. Men, jag vet faktiskt inte, att formulera hur jag känner kommer bara bli missförstått, ska Leonardo tidigare sagt enligt Marie Clare.

Annons

Det låter i alla fall inte som att barn ligger överst på önskelistan gällande Leonardos framtid. Så, som flickvän till stjärnan bör man nog dela samma tankar och inte hoppas allt för mycket på ett familjeliv.

Blake Lively
Blake Lively är ex till Leonardo men är idag gift med Ryan Reynolds.

5. Inte prata med pressen om privatlivet

Det finns ingen känd information om att Leonardo DiCaprio ber sina tjejer skriva på något sekretessavtal men man börjar nästan undra. Det är nämligen ett genomgående beteende att de alla valt att vara tystlåtna kring sin relation med honom.

Privatlivet ska gärna vara privat och han vill helst inte att kvinnorna han dejtar ska prata med pressen om honom eller deras förhållande. Tråkigt för oss andra men ganska sunt för relationen?

Annons

Enligt Daily mail ska modellen Lily Aldridge vägrat att svara när hon vid ett tillfälle fått frågan gällande hur väl hon känner DiCaprio. Istället skrattade hon nervöst och valde att vara tystlåten. Inget gossip alls fick de ur henne vid tillfället. Däremot ska vännen och modellkollegan Gigi Hadid flikat in och tagit över med ett neutralt svar.

–Han är faktiskt vän med Lily. De har varit vänner ett tag, så jag har sett honom på en av hennes fester. Men han har alltid varit riktigt trevlig. Han har många modeller runt omkring sig, jag är inte en av dem.

Lily Aldridge
Lily Aldridge är ingen skvallerbytta.

6. Påstådda Ålderskravet – du ska vara under 25

Leonardo är känd för att dejta yngre kvinnor. Enligt sajten Cheat Sheet ska DiCaprio aldrig dejtat en någon över 25 år. Enda gången som han tros offentligt dejtat en kvinna i sin egna ålder var när han och Gisele Bündchen dejtade mellan 2000 till 2005. Men vid tidpunkten var DiCaprio själv 26 år gammal och Gisele 20.

Leonardo DiCaprio och Gisele Bundchen
Leonardo DiCaprio och Gisele Bundchen var ett par mellan 2000 och 2005.

Nuvarande flickvännen Camila Morrone är, som vi tidigare nämnde, 24 år. Relationen väckte stor uppmärksamhet när den offentliggjordes för runt fyra år sedan, då Camila bara var 20 år. Till skillnad från tidigare ex-flickvänner har däremot Camila brutit den ovanstående punkten då hon kommenterat relationen i media.

– Det finns så många förhållanden i Hollywood, och i världshistorien, där folk har stora åldersskillnader. Jag tycker att vem som helst ska få dejta vem den vill dejta, sa hon i Los Angeles Times 2019.

Källa: YourTango Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons