Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kändisar som blivit tillsammans 2022

31 mar, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som blivit tillsammans 2022
Även om året är långt ifrån slut har flera nya kärlekspar offentliggjorts i kändisvärlden. Spana in exempel på stjärnor som gått ut med att de är ett par 2022!
Annons

Noomi Rapace och Victor Thell, Dominic Fike och Hunter Schafer samt Anna Kendrick och Bill Hader är tre exempel på kärlekspar som offentliggjorts under året. Vissa har gått ut med det själva, andra har bekräftats av källor. Oavsett vad verkar 2022 bjuda på en hel del romantik.

TV: Här är kändisarna som blivit tillsammans 2022Brand logo
TV: Här är kändisarna som blivit tillsammans 2022

Här lista vi några av kändisvärldens nya heta par!

Noomi Rapace och Victor Thell

Noomi Rapace och Victor Thell
Noomi Rapace och Victor Thell.

I februari i år avslöjade artisten Victor Thell att han är tillsammans med skådespelaren Noomi Rapace. Det var i en intervju med Mix Megapol som Victor bekräftade nyheten efter att ha fått frågan från Gry Forsell.

Annons

Natasha Bassett och Elon Musk

Natasha Basset
Natasha Basset.
Elon Musk
Elon Musk.

Efter uppbrottet från Grimes i slutet av 2021 verkar Elon Musk ha gått vidare i sitt kärlekliv. Nu kopplas han nämligen ihop med skådespelaren Natasha Basset. Källor till Daily Mail säger att de varit vänner ett tag, men att vänskapen nu gått över i romantik. Relationen är inte bekräftad.

Annons

Dominic Fike och Hunter Schafer

Dominic Fike och Hunter Schafer
Dominic Fike och Hunter Schafer.

Dejtingryktena mellan Dominic Fike och Hunter Schafer började i januari i år då de sågs lämna en restaurang hand i hand. Senare delade Dominic Fike en bild på Instagram stories som tycks bekräfta deras relation. Där kysser paret nämligen varandra.

Anna Kendrick och Bill Hader

Anna Kendrick
Anna Kendrick.
Bill Hader
Bill Hader.

I januari 2022 avslöjade en källa för People att skådespelaren Anna Kendrick och komikern Bill Hader dejtat i över ett år, men att de valt att hålla sin relation utanför offentligheten. Paret ska ha träffats genom jobbet, då Anna bland annat varit värd för Saturday Night Live. Dessutom medverkade de båda i filmen Noelle: Jultomtens dotter från 2019. Varken Anna eller Bill ha bekräftat relationen.

Annons

Frances Bean Cobain och Riley Hawk

I början av januari i år avslöjade Frances Bean Cobain, dotter till Courtney Love och Kurt Cobain, att hon och Riley Hawk, son till skatebordproffset Tony Hawk, är ett par. Avslöjandet kom när Frances delade med sig av betydelsefulla bilder från det gångna året, och bland dem fanns två fina foton på Riley.

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård

Tuva Novotny
Tuva Novotny.
Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård.

Sist men inte minst – Tuva Novotny och Alexander Skarsgård, som uppges ha varit ett par i flera års tid men där nyheten nådde media först i år. Det var Feminas profil Sanna Lundell som först berättade att Tuva och Alexander är ett par i sin podcast Inte din morsa.

Annons

“Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det”.

Listan fylls på efter hand.

Foto: TT

Se också: Grammy awards 2022 – se pussbilderna från röda mattanBrand logo
Se också: Grammy awards 2022 – se pussbilderna från röda mattan

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons