Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kourtney Kardashians pojkvän Travis Barker genomgår en makeover

02 apr, 2021 
AvJessica Rådne
travis barker och kourtney kardashian
Allt sedan Kourtney Kardashian började dejta rockstjärnan Travis Barker har hon anammat en tuffare look. Han å andra sidan har nu valt att tona ned sin – med 15-åriga dottern Alabamas hjälp.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är alla Kardashian-barnenBrand logo
Här är alla Kardashian-barnen

Efter att ha bott grannar och varit nära vänner i flera år blev Kourtney Kardashian, 41, och Travis Barker, 45, i februari Instagram official som par. Deras kärlek går inte längre att ta miste på då de ofta ses hand i hand och dessutom lämnar gulliga meddelanden på varandras sociala mediekonton för hela världen att läsa.

Kourtney Kardashian och Travis Barker på dejt.
Kourtney Kardashian och Travis Barker har en dejtkväll.

Som den Kardashian-syster Kourtney är inspirerar hon många med sina klädval och beauty-rutiner. På senare tid har hon synts rocka svarta plagg, lack och läder under dejtkvällar med sin nya bae.

Annons

Nu tycks det som om Travis också försöker närma sig sin kärestas look, fast på omvänt vis.

Travis Barkers dotter sminkar bort pappas tatueringar

Travis Barker slog igenom på 90-talet som trummis i punkrockgruppen Blink-182. Redan då hade han många tatueringar och med tiden har samlingen kroppskonst vuxit stadigt. Idag har han flertalet av utsmyckningarna på halsen och i ansiktet. I en video som hans smink-intresserade 15-åriga dotter Alabama, ett av två barn han delar med ex-frun Shanna Moakler, postat på Intagram ger de sig i kast med att täcka över några av verken.

Far och dotter chockas av resultatet

”Pappa lät mig ge honom en makeover”, skriver Alabama i inlägget där videon postats. Hon berättar att hon använt sig av en foundation av märket KVD Beauty vid namn Good Apple Foundation.

”Täckgraden på den här formulan chockade oss båda”, skriver hon och taggar in sin pappa i inlägget.

Videon som Alabama postat är verkligen bedårande. Hon syns testa olika nyanser på sin pappa innan hon till slut hittar helt rätt.

Annons

Se videon där Alabama täcker över Travis tatueringar

De två tatueringar som Alabama sminkar över sitter båda på mycket synlig plats i pappa Travis ansikte. Den ena är ordet ”Blessed” som står skrivet under hans vänstra öga. Den andra är ett litet ankare vid sidan om högra ögat.

Dottern passar även på att intervjua sin far. Hon frågar var hans första tatuering sitter och får till svar att den sitter på benet. På frågan vilken som är hans favorit-tatuering svarar Travis:

– Troligen den du just täckte över!

Se hela videon på när Kourtney Kardashians pojkvän Travis Barker får en makeover av dottern Alabama här nedan!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons