Kourtney Kardashians pojkvän Travis Barker genomgår en makeover

travis barker och kourtney kardashian

Allt sedan Kourtney Kardashian började dejta rockstjärnan Travis Barker har hon anammat en tuffare look. Han å andra sidan har nu valt att tona ned sin – med 15-åriga dottern Alabamas hjälp.
02 april, 2021

Efter att ha bott grannar och varit nära vänner i flera år blev Kourtney Kardashian, 41, och Travis Barker, 45, i februari Instagram official som par. Deras kärlek går inte längre att ta miste på då de ofta ses hand i hand och dessutom lämnar gulliga meddelanden på varandras sociala mediekonton för hela världen att läsa.

Kourtney Kardashian och Travis Barker på dejt.

Kourtney Kardashian och Travis Barker har en dejtkväll.

Som den Kardashian-syster Kourtney är inspirerar hon många med sina klädval och beauty-rutiner. På senare tid har hon synts rocka svarta plagg, lack och läder under dejtkvällar med sin nya bae.

Nu tycks det som om Travis också försöker närma sig sin kärestas look, fast på omvänt vis.

Travis Barkers dotter sminkar bort pappas tatueringar

Travis Barker slog igenom på 90-talet som trummis i punkrockgruppen Blink-182. Redan då hade han många tatueringar och med tiden har samlingen kroppskonst vuxit stadigt. Idag har han flertalet av utsmyckningarna på halsen och i ansiktet. I en video som hans smink-intresserade 15-åriga dotter Alabama, ett av två barn han delar med ex-frun Shanna Moakler, postat på Intagram ger de sig i kast med att täcka över några av verken.

Far och dotter chockas av resultatet

”Pappa lät mig ge honom en makeover”, skriver Alabama i inlägget där videon postats. Hon berättar att hon använt sig av en foundation av märket KVD Beauty vid namn Good Apple Foundation.

”Täckgraden på den här formulan chockade oss båda”, skriver hon och taggar in sin pappa i inlägget.

Videon som Alabama postat är verkligen bedårande. Hon syns testa olika nyanser på sin pappa innan hon till slut hittar helt rätt.

Se videon där Alabama täcker över Travis tatueringar

De två tatueringar som Alabama sminkar över sitter båda på mycket synlig plats i pappa Travis ansikte. Den ena är ordet ”Blessed” som står skrivet under hans vänstra öga. Den andra är ett litet ankare vid sidan om högra ögat.

Dottern passar även på att intervjua sin far. Hon frågar var hans första tatuering sitter och får till svar att den sitter på benet. På frågan vilken som är hans favorit-tatuering svarar Travis:

– Troligen den du just täckte över!

Se hela videon på när Kourtney Kardashians pojkvän Travis Barker får en makeover av dottern Alabama här nedan!

Foto: TT

Ska Kim Kardashian och Kanye West skilja sig? Här är allt vi vet

Efter snart sju år som gifta.

Familjen Kardashians alla julkort genom åren

Vad hände 2013 egentligen?!

Kris Jenner startade gravidrykte om Kendall – stjärnans svar

Ärliga orden om barnlängtan!