Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kourtney Kardashian och Travis Barker bekräftar romansen

17 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Kourtney Kardashian och Travis Barken är ett par!
Det är tisslats och det har tasslats om Kourtney Kardashian och Travis Barker. Nu tycks det vara bekräftat. Båda har nämligen delat bilder när de håller varandra i handen.
Annons
Här är alla Kardashian-barnenBrand logo
Här är alla Kardashian-barnen

Den senaste tiden har rykten cirkulerat om att tv-profilen och modellen Kourtney Kardashian dejtar Blink-182-trummisen Travis Barker. De har lagt upp bilder från samma ställen, synts ute på restauranger tillsammans och under alla hjärtans dag blev flörtandet allt mer tydligt när Kourtney Kardashian lade upp en dikt.

”Rosor är röda, violer är blå. Vitlöksbröd, Blink-182”, löd den.

Varit vänner i flera år

Dessutom lade Travis Baker ut en bild på ett armband som får antas var en gåva till flickvännen.

Enligt en källa till E news har de dejtat sedan i december, efter att ha varit god vänner under en lång tid.

– Det har varit väldigt diskret. De passar väldigt bra ihop, och hela Kourtneys familj älskar redan Travis. De har varit grannar och goda vänner under flera år, och det har precis börjat bli romantisk, berättade källan i slutet av januari enligt sajten.

Eftersom de har varit kompisar så länge har vissa sagt att det alls inte rör sig om någon relation, utan att det bara är en nära vänskap. Men nu har de tagit ett stort steg och mer eller mindre bekräftat det många trott.

Annons

Bilden som bekräftar romansen

Kourtney Kardashian lade nämligen upp en bild där hon håller i en minst sagt tatuerad hand. Inlägget har ingen bildtext, och ingen är taggad i bilden, men gaddningarna stämmer överens med de som skatepunkaren har.

Som att det inte räcker lade också Travis Barker själv upp bilden på sin Instagram story, och där taggade han Koutney. Dessutom kommenterade han hennes bild med ett svart hjärta.

Och på tal om kommentarer så verkar vännerna och följarna väldigt glada över att äntligen få det bekräftat.

”När vänner blir älskare”, skriver skådespelaren Khadijah Haqq Mccray.

”Älskar er”, skriver Sophia Hutchins, Caitlyn Jenners bästa vän. Och modellen Miranda Kerr kommenterar med tre röda hjärtan.

Foto: TT

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons