Kit Harington och Rose Leslie har fått barn – här är första bilderna på sonen

18 feb, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
Rose Leslie och Kit Harington
De fann varandra under inspelningen av Game of thrones, och gifte sig i Skotland 2018.
Nu har Kit Harington och Rose Leslie också fått barn!
Annons
”Game of thrones”-stjärnorna har fått barn
”Game of thrones”-stjärnorna har fått barn

I HBO:s dundersuccé Game of Thrones spelade Kit Harington och Rose Leslie mot varandra. Han var den buttre och noble Jon Snow och hon den eldiga vilden Ygritte.

I serien faller deras rollkaraktärer för vandra, och till mångas stora glädje (inte minst deras egen) blev också skådespelarna ett par i verkligheten. Det tog dock lång tid innan de själva bekräftade det hela. Istället dementerade Kit Harington ryktena om att de skulle vara ett par flera gånger.

Kit och Roses kärlekssaga

I en intervju med Vouge från 2016 får han frågan om sitt bästa minne från inspelningen av serien, och då erkänner han att det visst var så att det fanns mer än vänskap mellan dem.

– De tre veckorna på Island när vi spelade in den andra säsongen. För att landet är så vackert, för att norrskenen är så magiska och för att det var där jag blev kär. Om du redan är attraherad av någon, och sen spelar den person ditt kärleksintresse i serie – då är det väldigt lätt att bli förälskad, säger Kit Harington.

Annons

2017 friade till han till sist till sin Rose Leslie, något som hon berättat om i en intervju med Tv week.

– Jag blev glatt överraskad när han gick ner på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Vi var på den engelska landsbygden, vilket är plats som jag inte känner till så väl. Det var på kvällen och under en vacker stjärnhimmel. Han gjorde det bra. Det var väldigt romantiskt, säger hon.

2018 gifte sig också paret i Skottland och firade det hela på Rose Leslies föräldrars slott. På gästlistan fanns en hel del vänner från Game of thrones-tiden som Sophie Turner, Peter Dinklage, Maisie Williams och Emilia Clarke. Dessutom var Malin Åkerman på plats för att fira deras kärlek.

Första bilden på barnet

För bara några dagar sedan kom det fram att de välkomnat sitt första barn till världen. Och det blev en son!

– Det är väldigt, väldigt lycka, säger Kit Haringtons representant till E news.

Den nybildade trion har också synts vandra runt på London gator tillsammans.

Kit Harington, Rose Leslie och den nyfödde sonen på promenad i London.
Far och son på promenad.

Foto: TT

Läs mer:

Annons