Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kim Kardashians reaktion på att sonen såg delar av hennes sex-tape

13 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Kim Kardashian
För 15 år sedan spreds Kim Kardashians och Ray-J:s sex-tape på internet.
Nu har hennes son Saint råkat se delar av det, något som Kim K reagerar starkt på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är snart dags för den nya realityserien The Kardashians att ha premiär, och i det första avsnittet speglas den första säsongen av familjens tidigare program Keeping up with the Kardashians på ett nästan kusligt sätt.

TV: Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
TV: Kim Kardashians stilresa genom åren

I premiäravsnittet av KUWTK tas nämligen Kim Kardashians ökända sex-tape med exet Ray-J upp. Kourtney Kardashian skämtar då med sin syster under en låtsasintervju och frågar varför hon spelade in filmen, varpå Kim skämtar bort det hela.

I den första avsnittet av The Kardashians dyker det gamla sex-tapet upp igen på ett minst sagt obehagligt vis, skriver bland annat Los Angeles times som fått en förhandstitt. 6-åriga Saint har nämligen spelat Roblox på sin Ipad och visar sin mamma en reklam som han fått upp i spelet.

Annons

Kim Kardashians ilska över filmen

Annonsen påstår sig ha tidigare opublicerade scener från den privata filmen och Kim Kardashians ansikte syns på bild.

Hon samlar då mamma Kris och systrarna Khloé och Kourtney och ringer upp sin advokat Marty Singer för att diskutera hur de ska hantera det hela, och Kim säger att hon ska stämma.

– Det är viktigare att skicka ett meddelande nu än att få pengar för det. Jag vill inte att den ska bli kopierad. Jag har fyra barn. Jag kan inte gå igenom det här igen. Det var 20 år sedan. Jag tänker inte gå igenom det här igen. Den här gången känner jag rätt advokater. Jag vet exakt vad jag ska göra den här gången. Jag har all tid, alla pengar och alla resurser att bränna ner dem till grunden, säger Kim Kardashian i telefonsamtalet.

Kanye West stöd efter sonens upptäckt

Hon ringer senare exet Kanye West för att prata om vad som hänt.

– Jag höll på att dö när Saint tyckte att det var roligt, säger hon och tillägger att hon är glad att sonen är så pass ung att han inte förstår vad det är han just hade sett.

Annons

Kim Kardashian säger också att hon fick stöd av Kanye West som också hjälpte henne att lugna ner sig.

– Kanye ba: ”Lyssna, du har makten. Ingenting kommer att stänga ner dig. Sluta oroa dig för allmänhetens bild av dig, du vet vem du är”, berättar hon.

Medan Kim snackar med sin advokat påtalar Khloé Kardashian skämtsamt att det känns som en déjà vu.

– Höll vi inte på med det här under den första säsongen av Keeping up? Det är här ett bra tecken, att vi pratar om ditt sex-tape under den första säsongen. Det känns som att vi är tillbaka till dag ett, säger hon.

Så har kändisarna klätt sig under modeveckornaBrand logo
Så har kändisarna klätt sig under modeveckorna

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons