Kim Kardashians födelsedagshälsning till Kanye West efter skilsmässan

09 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
KIM KARDASHIANS FÖDELSEDAGSHÄLSNING TILL KANYE WEST – EFTER SKILSMÄSSAN
Kim Kardashian och Kanye West ansökte om skilsmässa i februari i år. När Kanye West nu blir ett år äldre tillägnar Kim honom en kärleksfull Instagram-post. ”Jag älskar dig för evigt”, skriver hon.
Annons
Här är alla Kardashian-barnen
Här är alla Kardashian-barnen

Redan innan det bekräftades att Kim Kardashian och Kanye West ansökt om skilsmässa tidigare i år hade det spekulerats ett tag i att paret var på väg att gå åt varsitt håll. Varken Kim eller Kanye har gått ut och sagt något om skilsmässan, men i ett av de senaste avsnittet av Keeping up with the Kardashians berättar Kim varför hon vill skilja sig från Kanye.

– Jag kan inte göra det här mer ärligt talat. Varför har jag fastnat på den här platsen i flera år? Han flyttar till en annan stat varje år. Jag måste hålla ihop så att jag kan uppfostra barnen. Han är en fantastisk pappa, han har gjort ett otroligt jobb, säger hon i realityserien.

Annons

Kim Kardashian om skilsmässan: ”Jag vill vara lycklig”

Hon förklarar att han borde vara med någon som stöttar honom mer än vad hon gör.

– Jag tycker han förtjänar någon som stöttar honom i allt han gör, följer med honom överallt och flyttar till Wyoming. Jag kan inte göra det. Han borde ha en fru som stöttar hans val och som reser med honom och gör allt det här, säger hon och fortsätter:

– Jag kan inte. Jag känner mig så misslyckad. Det är mitt tredje äktenskap. Ja, jag känner mig som en förlorare, men jag inte ens tänka på det. Jag vill vara lycklig.

Kim Kardashians hälsning till Kanye på födelsedagen

Men när Kanye nu blir ett år äldre och fyller 44 är Kim inte sen med att gratulera sina barns pappa på Instagram. Hon delar en bild på dem två ihop, tillsammans med tre av deras barn, i ett privat-jet.

”Grattis på födelsedagen, jag älskar dig för evigt”, skriver hon följt av en ballong-emoji.

Och på hennes Instagram story är flera bilder tillägnade honom. En föreställande honom som barn, en på Kim och Kanye ihop, och en på Kanye med alla deras fyra barn, North, Saint, Chicago och Psalm.

Annons

Khloés fina grattis-post till Kanye

En annan ur Karashian-klanen som också tillägnar en Instagram-post till Kanye West på hans dag är Khloé Kardashian.

”Grattis till min bror för livet!!! Ha den bästa födelsedagen! Skickar över kärlek och oändligt med välsignelser”, skriver hon.

Foto: Instagram

Annons