Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Kim Kardashians första ord: Därför ville hon skilja sig från Kanye West

04 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Kim Kardashians första ord: Därför ville hon skilja sig från Kanye West
I början av året ansökte Kim Kardashian och Kanye West om skilsmässa. Först nu hör vi Kim Kardashian prata om den för första gången.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är alla Kardashian-barnenBrand logo
Här är alla Kardashian-barnen

I februari möttes vi av beskedet att Kim Kardashian och Kanye West ansökt om skilsmässa, men redan månader innan hade det spekulerats om att makarna beslutat sig för att gå skilda vägar. Varken Kim eller Kanye har uttalat sig om skilsmässan, den enda som sagt något är Kims mamma Kris Jenner. Hon bekräftade skilsmässan, men var fåordig och förklarade att Kim kommer att säga något om det hela när hon är redo.

Kim Kardashians första ord om skilsmässan från Kanye

Nu får vi för första gången höra Kim Kardashian prata om skilsmässan. I ett nytt avsnitt av Keeping up with the Kardashians pratar Kim om uppbrottet.

Annons

– Jag kan inte göra det här mer ärligt talat. Varför har jag fastnat på den här platsen i flera år? Han flyttar till en annan stat varje år. Jag måste hålla ihop så att jag kan uppfostra barnen. Han är en fantastisk pappa, han har gjort ett otroligt jobb, säger hon i realityserien.

Kanye West och Kim Kardashian blev ett par 2012, och gifte sig två år senare.
Kanye West och Kim Kardashian blev ett par 2012, och gifte sig två år senare.

Kim Kardashian: ”Han förtjänar någon som stöttar honom”

Hennes syster Kourtney Kardashian konstaterar då att han kommer att fortsätta vara en bra pappa trots en skilsmässa. Och Kim i sin tur konstaterar att han borde vara med någon som stöttar honom på ett sätt som hon inte gör.

– Jag tycker han förtjänar någon som stöttar honom i allt han gör, följer med honom överallt och flyttar till Wyoming. Jag kan inte göra det. Han borde ha en fru som stöttar hans val och som reser med honom och gör allt det här, säger hon och fortsätter:

– Jag kan inte. Jag känner mig så misslyckad. Det är mitt tredje äktenskap. Ja, jag känner mig som en förlorare, men jag inte ens tänka på det. Jag vill vara lycklig.

I synk berättar hennes andra syster Khloé Kardashian att Kim kämpat på med sina relationsproblem utanför rampljuset och kamerorna som ständigt följer henne och familjens liv.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons