Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Därför måste Kim Kardashians personal bära uniform

28 dec, 2022 
AvPenellope Ness
Kim Kardashians personal måste bära uniform
I podcasten IRL talar Kim Kardashian ut om hur hon hanterar sitt kaotiska liv, bland annat genom att omge sig av de neutrala tonerna som hon är så välkänd för. Och hennes personal är inget undantag – även de får anpassa sig till Kims strikta färgpalett!
Annons
Se kändisarna som fått barn 2022Brand logo
Se kändisarna som fått barn 2022

Det är ingen hemlighet att 42-åriga Kim Kardashian älskar neutrala toner. Allt från realitystjärnans egna hudvårds- och klädesmärken till hennes inredning – bruna, grå och beige toner är det som gäller. Kim är minst sagt känd för sin monokromatiska stil, och det visar sig att denna strikta färgpalett även gäller hennes anställda.

Kim Kardashians neutrala toner gäller allt och alla

I ett viralt klipp från podcasten IRL med Angie Martinez berättar Kim att hon gör allt för att förenkla och hantera det kaotiska liv hon lever. Neutrala toner, berättar Kim, är en stor del av detta. Inte bara när det gäller henne själv och hemmet, utan även hennes personal.

Annons

Personalen klär sig i uniform

Efter att Martinez kommenterar den lugna känslan i realitystjärnans minimalistiska kontor som de befinner sig i, säger Kim:

"När jag lägger upp bilder på mitt hus är folks reaktion antingen 'wow, det här är så minimalistiskt att det är galet' eller så förstår de min smak. Men oavsett så älskar jag det."

Martinez noterar även att Kims personal verkar klä sig färgkoordinerat och frågar om det är avsiktligt.

"Absolut," svarar Kim Kardashian. "De bär uniformer."

Följer en handbok

Skönhets- och modeentreprenören förklarar sedan att hon inte menar att de får särskilda uniformer, utan att det måste hålla sig till vissa färgpaletter. Hon har en handbok som personalen följer där det bland annat står att de får bära alla typer av neutrala färger. Allt från grått, svart och marinblått till vitt, kräm och khaki, så länge de undviker starka färger.

"Förenklar personalens liv"

Fyrbarnsmamman, vars minimalistiska hus har jämförts med en psykavdelning på sociala medier, förklarar att anledningen till klädkoden är att hon vill behålla samma känsla både hemma och på jobbet.

Annons

"Mitt hus är så zen, så jag frågade vad mina anställda kände om det och alla sa faktiskt att det skulle förenkla deras liv. Och när alla väl var okej med beslutet och kände att det skulle bli lättare för dem, kände jag 'ja, låt oss göra det här.'"

Kim Kardashians neutrala toner gäller både klädsel och inredning.
2020 fick vi en inblick i dåvarande paret Kim och Kanyes hem i en intervju med Architectural digest.
Kim och Kanyes minimalistiska hem.
På sociala medier verkade fans antingen hata eller älska det minimalistiska hemmet.
Annons
Alla rum i hemmet består av samma ljusa toner.
Till och med Kims hudvård är i ljusa och beiga färger.
Till och med Kim Kardashians hudvårdsmärke SKKN by Kim har samma färgskala.

"Jag borde ha en dag med valfri klädsel på deras födelsedagar eller något," tillägger Kim med ett skratt.

Annons

Stjärnan, som till och med lanserade nudefärgade hörlurar i samarbete med märket Beats, verkar hålla fast vid samma färgpalett i nästan alla aspekter av hennes liv (även om hon kastar in en färgklick då och då).

Vi förväntar oss helt enkelt inte att Kim Kardashians kärlek till neutrala färger kommer att försvinna någon gång snart.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons