Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kim Kardashian lägger ner KKW Fragrance – här är anledningen

07 apr, 2022 
Kim Kardashian
I ett inlägg på Instagram meddelar Kim Kardashian att hennes parfymmärke, KKW Fragrance, kommer att läggas ner. Anledningen? Jo, företaget ska lanseras om på nytt och kommer att få ett helt annat namn. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
Kim Kardashians stilresa genom åren

Det har gått fem år sedan Kim Kardashian lanserade sin första doftkollektion för parfymmärket KKW Fragrance. Utåt sett verkar det ha gått väldigt bra för företaget då de har släppt den ena efter den andra doftkollektionen. Och senast i vintras lanserade KKW Fragrance en ny kollektion i samarbete med den amerikanska designern Jeff Leatham.

Men nu verkar Kim K ha andra framtidsplaner för KKW Fragrance. I ett inlägg på Instagram meddelar hon att företaget kommer att läggas ner – för att startas om på nytt!

Annons

"Den 1 maj vid midnatt kommer KKW Fragrance att lägga ner hemisdan så att vi i framtiden kan släppa nya parfymer under ett helt nytt namn – och i en ny onlinebutik där alla våra skönhetskategorier kommer att vara samlade under en och samma sajt.

Som många av er redan vet så är doft högts personligt för mig. Jag lägger ner hela mitt hjärta och själ på varje flaska, och jag är så otroligt stolt över alla produkter och samarbeten som KKW Fragrances har gjort sedan lanseringen av Crystal Gardenias 2017.

Jag vill tacka er från djupet av mitt hjärta för er lojalitet och kärlek under dessa år. Jag kan knappt vänta tills jag får introducera er till ett nytt kapitel i min doftresa – Jag lovar att jag inte kommer att vara borta för länge", skriver Kim Kardashian på KKF Fragrance Instagram.

Längre ner i inlägget nämner Kim att det är 40 procent på alla dofter så länge lagret räcket. Så har du varit sugen på att testa en parfym från KKW Fragrance – löp och köp!

När släpps nya KKW Fragrance?

Varken Kim Kardashian eller KKW Fragrance har bekräftat när det nya märket kommer att lanseras, men utifrån stjärnans meddelande verkar det som om det kommer att ske inom snar framtid. Vi håller tummarna!

Annons