Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kim Kardashian iklädd bröllopsklänning under Kanye Wests spelning

27 aug, 2021 
AvElin Jonsson
kim kardashian får en puss av ex-maSken kanye
Under Kanye West tredje livespelning av kommande (och ständigt uppskjutna) albumet DONDA, dök ex-frun Kim Kardashian (till mångas förvåning) upp på scenen iklädd en brudklänning!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässaBrand logo
TV: Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässa

Den 26 augusti hade Kanye West sitt tredje lyssningsevent för den hajpade skivan DONDA. Det tredje eventet hölls på den stora arenan Soldier Field i hemstaden Chicago, vilket inte är samma arena där han bodde under tiden han gjorde klart sitt album, Mercedes-Benz Stadium i Atlanta.

Det ständigt uppskjutna albumet DONDA är dedikerat till hans bortgångna mamma, Donda West, som gick bort vid 58 års ålder efter plastikkirurgiska komplikationer 2007. Nu för tredje gången fick publiken ta del av det nya albumet när Kanye bjöd på spektakulär scenshow. Vid de tidigare spelningarna och även denna har flera kändisar varit på plats – och man har även sett både Kholé Kardashian och ex-frun Kim Kardashian West i publikhavet.

Annons

Men denna gång dök Kim Kardashian även upp på scenen under spelningen, och publiken fick sig en rejäl chock. För inte bara att Kanyes ex-fru kliver ut på scenen – Kim Kardashian är även iklädd en vacker brudklänning.

kim khloe kardashian i publiken på spelning DONDA i atlanta.
Systrarna Kardashian och sonen Psalm i publiken under Kanyes spelning i slutet på juli i år.

Kim Kardashian i bröllopsklänning på Kanyes spelning

Kanye Wests två tidigare spelningar hölls på arenan där han under en tid bodde för att göra klart sitt album, Mercedes Benz Stadium i Atlanta. Och alla gånger har Kim Kardashian varit på plats tillsammans med ex-parets fyra gemensamma barn. Den tredje spelningen nu i veckan valde Kanye att ha i sin hemstads stora arena i Chicago. På scenen hade Kanye låtit bygga upp en replika av sitt barndomshem mitt på scenen. Och när Kim Kardashian klev ut på scenen i sin Balenciaga Couture-bröllopsklänning till låten (den sista för aftonen) No Child Left Behind gick fansen banans.

Försöker Kim och Kanye West igen?

Och eftersom Kim Kardashian iklädd bröllopsklänning klev omkring på scenen runt Kanyes barndomshem, tror nu många att ex-makarna försöker reparera sin kärleksrelation som tog slut tidigare i år.

Annons

Det tog månader innan vare sig Kim eller Kanye kommenterade skilsmässan efter att den blivit offentlig. I ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians som släpptes i juni hörde vi för första gången Kim prata om skilsmässan.

– Jag kan inte göra det här mer, ärligt talat. Varför har jag fastnat på den här platsen i flera år? Han flyttar till en annan stat varje år. Jag måste hålla ihop så att jag kan uppfostra barnen. Han är en fantastisk pappa, han har gjort ett otroligt jobb, säger hon i realityserien, hon fortsätter:

– Jag känner mig så misslyckad. Det är mitt tredje äktenskap. Ja, jag känner mig som en förlorare, men jag inte ens tänka på det. Jag vill vara lycklig.

Foto: TT

TV: Kim Kardashian – 5 saker du vill vetaBrand logo
TV: Kim Kardashian – 5 saker du vill veta
Annons