Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kim Cattralls krav för att återvända som Samantha Jones

05 jun, 2023 
Kim Cattrall Samantha Jones
Inför andra säsongen av And just like that... fick fansen en efterlängtad överraskning – tittarfavoriten Samantha återvänder efter att ha lyst med sin frånvaro hela den första säsongen. Men enligt källor hade hon flera krav på produktionen inför sin comeback.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE pop – bilden från AJLT som avslöjar nästa säsongBrand logo
ELLE pop – bilden från AJLT som avslöjar nästa säsong

Kim Cattrall som spelade tittarfavoriten Samantha Jones i Sex and the city-serien och -fimerna har efter ett offentligt bråk med Sarah Jessica Parker, som spelar Carrie, svurit att aldrig återvända till franchisen – men nu verkar det som att hon har ändrat sig.

Sex and the city

Variety rapporterar att Samantha återvänder i en cameo, det ska handla om en scen med ett telefonsamtal som spelades in den 22 mars i New York. Men Cattrall ska ha haft en rad krav för att återvända i rollen som Samantha.

Annons

Kim Cattralls krav för att återvända till And just like that...

Enligt källor till Page six ska Cattrall ha fått rejält betalt för sin cameo.

– Hon lär ha fått skitmycket pengar. Det visar kraften av Kim.

Dock krävdes det mer än pengar för att få Cattrall att komma tillbaka till And just like that... Stjärnan ska ha haft två krav för att återvända, som skvallrar om den kyliga stämningen bland de gamla kollegorna.

Cattrall vägrade enligt uppgift spela in några scener med sina tidigare motspelare, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis. Hon ska också ha krävt att showrunnern Michael Patrick King inte befann sig på inspelningen när hon var där.

Annons
And just like that...
Cynthia Nixon och Sarah Jessica Parker på inspelningen av And just like that...

Detta grundar sig i en långtgående konflikt mellan Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall, som bland annat ska ha handlat om att Cattrall varit upprörd över att hon och de andra i casten inte fick lika bra betalat som SJP. Showrunnern Michael Patrick King ska ha tagit Sarah Jessica Parkers sida i konflikten, och därför vill Kim Cattrall inte träffa honom heller.

Kommer Samantha komma tillbaka till And just like that...?

Fansen har nu fått upp förhoppningar på att Samantha återvänder i en eventuell tredje säsong, men Page Six källa menar att de hoppas förgäves.

Annons

– De behöver fortfarande henne i serien. Men även om detta får fansen att tro att hon återvänder i nästa säsong kommer hon aldrig att göra det. Hon behandlades illa, säger källan.

Sex and the city
Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall och Cynthia Nixon på premiären av Sex and the city 2.

Den andra säsongen av And just like that... har svensk premiär på HBO Max i juni.

Foto: TT

Se Kim Cattralls stilresa genom årenBrand logo
Se Kim Cattralls stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons