Kim Cattralls markering mot Sarah Jessica Parker: "Inte min vän"

Trodde du att Sex and the city-gänget är lika tighta privat som i serien? Tänk om. Läs Kim Cattralls starka markering mot Sarah Jessica Parker.
12 februari, 2018

I serien – och på vita duken – har de spelat bästa vänner. Men i verkligheten har Kim Cattrall, som ju Spelade Samantha i sex säsonger och två filmer om Sex and the city-gänger, inget gott att säga om motspelerskan Sarah Jessica Parker, kanske mest känd som Carrie. Att skådespelerskorna haft svårt för varandra har det skvallrats om länge men nu har vi fått det svart på vitt. Hur? Vi tar det från början…

Kim Cattralls bror försvann

Den 30 januari i år försvann Kim Cattralls bror spårlöst, kort därefter meddelade skådespelerskan att brodern var död. Detta berörde Sarah Jessica Parker, som valde att visa sitt stöd för sin tidigare skådespelarkollega genom att uttrycka sina kondoleanser i en kommentar till ett av Kim Cattralls Instagram-inlägg.

Det fick Kim Cattrall att se rött. Hon, i sin tur, svarade med att publicera en bild på Sarah Jessicas kommentar med orden ”jag behöver inte din kärlek eller stöd i denna tragiska tid, Sarah Jessica Parker.”

Kim Cattralls och Sarah Jessica Parker i Sex and the city

I texten nedanför bilden utvecklar hon sina känslor.

– Min mamma frågade mig i dag ”när ska den där hycklaren Sarah Jessica Parker ska lämna dig ifred?” Att du fortsätter reacha ut är en smärtsam påminnelse om hur elak du verkligen var då och nu. Låt mig göra detta väldigt tydligt. (Om jag inte redan har det). Du är inte min familj. Du är inte min vän. Så jag skriver det för att berätta för dig för sista gången att sluta exploatera vår tragedi som ett försök att återskapa din persona som ’trevlig tjej’.

Vågar vi gissa att planerna på en till Sex and the city-film dog med det inlägget…

Läs mer:

Kim Cattrall: Så var mitt feministiska uppvaknande

Se bortklippta scenen från Sex and the City som hade förändrat ALLT

Foto HBO