Khloé Kardashian drabbad av cancer – upptäckte tumör i ansiktet

Khloe Kardashian

Khloé Kardashian trodde att hon fått en finne i ansiktet. När den inte hade försvunnit sju månader senare fick hon beskedet att det var en tumör – och att den behövde opereras bort omedelbart.
12 oktober, 2022
Video: 6 saker du vill veta om Khloé Kardashian
0:46

Efter reklamen: Video: 6 saker du vill veta om Khloé Kardashian

(0:46)

Slå på ljud

Khloé Kardashian delar nu med sig av den läskiga upplevelsen där hon upptäckte att hon drabbats av cancer. Redan som 19-åring fick Khloé opera bort flera centimeter hud på ryggen efter att hon drabbats av hudcancer, men nyligen upptäckte hon även en hudförändring i ansiktet – som visade sig vara en tumör.

Khloé Kardashian om tumören

Det var tidigare i år som Khloé Kardashian märkte en förändring i sitt ansikte. På sin Instagram story berättar hon om upptäckten som senare resulterade i en akut operation.

”Jag upptäckte en liten knöl på mitt ansikte och antog att det var en finne. Men när jag insåg att den inte försvunnit efter sju månader gjorde jag ett vävnadsprov” berättar Khloé.

Hon berättar att hennes dermatolog och läkare reagerat på hudförändringen, som för någon i Khloés ålder är väldigt ovanligt. Direkt efter provsvaret från vävnadsprovet fick hon sedan beskedet att det var en tumör i ansiktet.

Kylie Jenners urgulliga video med dottern Stormi

”Jag fick beskedet att jag omedelbart behövde opereras för att ta bort en tumör från mitt ansikte” skriver Khloé och visar upp plåstret efter en operation som varit lyckad.

”Jag är så tacksam att vi lyckades upptäcka det här i ett tidigt stadie. Jag hade tur och allt jag har kvar är ett ärr som berättar vad jag varit med om. De flesta är inte så lyckligt lottade som jag är, och jag är för evigt tacksam”, skriver Khloé Kardashian och uppmanar sina följare att regelbundet kolla upp sina födelsemärken och ta hudförändringar på allvar.

Mamma Kris om Khloés operation

Även Kris Kardashian berättar om den skrämmande upplevelsen i ett inlägg på Instagram. Hon skriver att det var ett omskakande besked och tackar familjevännen och kirurgen Garth, som opererade Khloé.

”Jag är så tacksam över Garth för hur allt löste sig och att min Khloé kommer att klara sig. Det var rätt läskigt att få ett sådant besked och jag är så tacksam över alla som stöttat oss i detta.”

Även familjevännen Garth delade med sig av upplevelsen på Instagram, vilket Kris repostade på Instagram.

”Kära Khloé, du och din familj ligger mig nära om hjärtat sedan lång tid tillbaka. Jag blev mycket ledsen över beskedet att du drabbats av en farlig tumör, och det var en olustig upplevelse att operera bort den från ditt ansikte. Det kändes nästan som att jag opererade min egen dotter. Men jag känner mig ärad över att du anförtrodde dig åt mig och mitt team, och jag är så lättad över att vi fick bort den.”

Foto: TT, Instagram

Se också: Khloé Kardashians bästa stilögonblick genom åren
0:53

Efter reklamen: Se också: Khloé Kardashians bästa stilögonblick genom åren

(0:53)

Slå på ljud