Ketchup eller smink? ELLE reder ut Rihannas nya kontroversiella släpp

25 aug, 2022 
Rihanna och Fentys Ketchup or makeup
Ketchup eller smink? Båda! Rihannas skönhetsmärke Fenty har gjort ett samarbete som förvirrar fansen. ELLE reder ut det kontroversiella släppet ”Ketchup or makeup”.
Annons
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

Den som följer Rihanna har förmodligen inte missat att hon nyligen blivit mamma. Hon och Asap Rocky fick en son i maj efter att ha avslöjat att de skulle bli föräldrar så sent som i februari.

Samtidigt undrar många av fansen när hon ska släppa ny musik. Hennes senaste album ANTI kom för snart sju år sedan. I flera intervjuer har Rihanna sagt att hon fortfarande gör musik och att hon experimenterar.

De senaste åren har hon samtidigt satsat stort på sitt skönhetsmärke, Fenty beauty. Nu i slutet av augusti kom ett minst sagt matigt släpp som förvirrat fansen.

nöje
Första bilderna på Rihanna sedan hon blev mamma

Vad är Rihanna och fenty beautys ”Ketchup or makeup”?

På Fenty beautys instagram tillkännagavs ett nytt släpp som går under namnet ”Ketchup or makeup”. Det hela är ett samarbete med MSCHF. Samma företag som gjorde en satanistisk version av en Nike-sko ihop med Lil Nas X.

Annons

Konceptet för ”Ketchup or makeup” är precis som det låter. Bokstavligen. För 25 dollar kan du köpa en box som innehåller sex stycken ketchup-påsar, märkta med både Heinz och Fenty-logga. Vissa av påsarna kommer vara fyllda med ketchup och andra kommer innehålla en röd nyans av Fentys gloss bomb läppglans.

Hur har fansen reagerat på ”Ketchup or makeup”?

Mottagandet på samarbetet har varit minst sagt blandat. Bland kommentarerna på Fentys instagram tycker vissa att projektet är en cool grej medan andra undrar vem som egentligen styr skeppet under Rihannas mammaledighet.

På Twitter ifrågasätter en hel del personer samarbetet. Många skämtar om det faktum att den nya musiken nu dröjer på grund av... Ketchup. Oavsett de ilskna reaktionerna går det inte att frångå att det något udda samarbetet resulterat i en hel del press för Fenty. När - och om - den nya musiken kommer återstår att se.

Annons
Innehåller annonslänkar