Kenza Zouiten Subosics nya lyxiga lantställe – visar upp bilderna

Kenza Zouiten Subosic

Kenza och maken Aleks har köpt ett nytt lantställe! På Instagram visar influencern upp den fantastiska gården i Norrtälje. ”Kan inte fatta att detta är vårt!” skriver Kenza.
24 oktober, 2022
Video: Titta in i de svenska kändisarnas lyxiga lantställen
1:14

Efter reklamen: Video: Titta in i de svenska kändisarnas lyxiga lantställen

(1:14)

Slå på ljud

Influencern Kenza Zoutien Subosic och maken Aleksandar Subosics köpte för ett par år sedan en pittoresk sommarstuga ute i Roslagen. Men nu har familjen med barnen Nikola, 3, och Danilo, 1, vuxit ur det lilla torpet. Se Kenzas nya lyxiga lantställe i här!

Kenzas nya gård

På Instagram visar Kenza upp familjens nya lantställe – en gård i Norrtälje utanför Stockholm.

”Ser verkligen framemot att skapa massa vackra minnen här. Ja, vi köpte det! Kan inte fatta att det här stället är vårt! Blev kär första gången jag såg det” skriver Kenza på Instagram.

Kenza om nya husköpet

I en ny vlog på Youtube berättar hon även om husköpet och att paret får tillträde till sitt nya lantställe i februari.

– Alltså det är helt sjukt. Vi har köpt en liten gård med ett jättefint hus, med gäststuga, med en jättestor tomt, vi har stall, vi har hönshus. Där ute ska vi skapa vårt absoluta drömlantställe för oss och för våra barn. Det känns så, så, så overkligt, säger Kenza.

– Jag ska försöka att inte ha för dåligt samvete vad det gäller vårt lilla torp där ute, som jag också älskar. Men vi växer ur det helt enkelt. Vi behöver ett större ställe. Vi tror verkligen att det här kommer bli så bra.

Marie Serneholts lyxvilla – visar upp bilderna

Kenza berättar också om framtidsplanerna för det nya lantstället och planerna på att renovera det.

– Det är inte jättemycket som ska göras invändigt. Men vi måste göra ett nytt kök och eventuellt ett nytt badrum för att vi hade en besiktningsman där och det var inte riktigt korrekt gjort. Sedan är det mest vad vi ska göra med stallet, ladan, om vi ska bygga pool, om vi ska måla om husen eller inte. Det är ändå en hel del.

– Men vi kommer inte göra det till ett modernt ställe, vill ändå behålla mycket av originalet och förhoppningsvis kunna ta fram originalgolvet som ligger under parketten som vi tror och hoppas att är furugolv. Vi ska även göra ett fint och lantligt kök samt måla om och tapetsera, berättar Kenza.

Foto: TT, Instagram

Se också: Kenza Zouitens stilresa 2004-2022
2:10

Efter reklamen: Se också: Kenza Zouitens stilresa 2004-2022

(2:10)

Slå på ljud