Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kenzas första ord om babylyckan

06 dec, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kenza och sönerna
Kenza Zouiten Subosic väntar sitt tredje barn! I ett inlägg på Instagram berättar influencern om graviditeten och om sönernas reaktion på familjens nya tillskott.
Annons
Här är Kenza Zouitens stilresa – 2004-2022Brand logo
Här är Kenza Zouitens stilresa – 2004-2022

Sommaren 2019 välkomnade Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks sitt första barn, Nikola. Året därpå meddelade Kenza att Nikola skulle bli storebror, och i mars 2021 kom andra sonen Danilo. Nu blir influencern snart trebarnsmamma!

Kenza väntar sitt tredje barn

I ett inlägg på Instagram berättar Kenza om familjens nya babylycka.

”Två exalterade storebröder. Vi är så glada över att kunna berätta att vi kommer välkomna vårt tredje barn i juni, om allt går som det ska” skriver Kenza på Instagram och visar upp gravidmagen tillsammans med sina två sönerna.

Annons

På sin story delar Kenza också med sig av ett ultraljud på bebisen och sönernas tankar om att få välkomna ett lillasyskon.

”Vad det gäller pojkarna (mest Nikola, Danilo förstår inte riktigt än) så är de så glada och exalterade. Nikola har redan gett bebisen ett namn” berättar Kenza.

Kenzas Instastory
Kenzas Instastory

Kenza om tredje graviditeten

Kenza delar även med sig av hur hon mått under den senaste graviditeten, och att det känns bra att äntligen få dela med sig av nyheten.

”Det har varit så svårt att hålla detta hemligt eftersom jag mått så dåligt morgon till kväll och spytt nästan varje dag i två månader. Det har varit riktigt tufft och jag har bara gått in i något typ av survival mode. Men nu börjar jag äntligen må bättre och jag hoppas att illamående försvinner snart!” skriver Kenza.

Annons
Kenzas Instastory
Kenzas Instastory
Kenzas Instastory
Kenzas Instastory

Kenzas kamp att bli gravid

Som 26-åring fick Kenza reda på att hon hade en kort lutealfas, alltså perioden mellan ägglossning och mensens första dag, och att hon hade äggreserver som en 45-åring. Det skulle resultera i motgångar att bli gravid, och att eventuellt komma in i klimakteriet tidigare än normalt. Men efter flera IVF-försök blev Kenza och Aleks sedan gravida på egen hand.

Annons

– Man tror inte på såna där historier. Att man ska vara en av dem som är med om ett mirakel, men det var vi, berättade Kenza förra året när hon medverkade i Var fan är storken?.

Och nu väntar paret alltså sitt tredje barn.

”Jag kan inte fatta att vår lilla bebis ligger här inne?! Idag på ultraljudet kunde vi se henne/honom sparka och vinka. Det kändes overkligt. Även om det är min tredje gång så kan jag inte riktigt förstå vad som pågår i min kropp just nu. Jag är så tacksam och lycklig, det här är mer än vad jag någonsin kunde drömma om.” skriver Kenza på Instagram.

Kenzas Instastory
Kenzas Instastory

Stort grattis Kenza och Aleks!

Foto: TT, Instagram/ @Kenzas

Kenza Zouiten om familjeplanernaBrand logo
Kenza Zouiten om familjeplanerna
Annons