Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kendall Jenner visar upp kärleken till Devin Booker på Instagram

15 feb, 2021 
AvSaga Pettersson
Kendall Jenner visar upp kärleken till Devin Booker på Instagram
Kendall Jenner som alltid varit sparsam med detaljer om sina kärleksrelationer visar nu upp sin kärlek till Devin Booker genom att dela en fin bild av dem två ihop på Instagram!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är alla Kardashian-barnenBrand logo
Här är alla Kardashian-barnen

Under alla hjärtans dag passade Kendall Jenner på att bli Instagram-officiall med sin kära NBA-spelare Devin Booker. På sin Instagram story delade hon med sig av en kärleksfull bild på dem två ihop, där han ligger på hennes bröst och hon ler stort.

Det har ryktats om Devin och Kendall sedan i april 2020

Det har ryktats om att Kendall och Devin dejtat ett tag, redan i våras åkte de iväg på semester ihop. Men till en början pratades det om att det inte var något seriöst mellan dem. Tidigare i februari berättade en källa för Entertainment Tonight att Kendall och Devin ”fortfarande dejtar att det fungerar på grund av att de håller det enkelt”.

Annons

Och ja, Kendalls bild bekräftar att de hänger ihop.

Kendall Jenner om varför hon helst inte delar med sig av sina relationer

Kendall Jenner är känd för att vara hemlig med sina relationer. Hon är den i syskonskaran Kardashian/Jenner som varit minst bjussig när det kommer till att visa upp eller prata om sina kärleksrelationer.

”Om jag inte fullt ut är i en relation med någon, varför skulle jag då göra det offentligt för andra? Om jag inte ens vet vad det är varför skulle jag då låta hela världen veta?”, sa hon i en intervju med Harper's Bazaar 2017.

”För mig är det något heligt. Det är något mellan två människor, och ingen annans åsikt räknas. Människor vill starta drama, Om jag hade en pojkvän så skulle folk antagligen säga en massa saker som skulle få oss att göra slut”.

Under åren har Kendall Jenner kopplats ihop med ett par killar, som Harry Styles, Ben Simmons och ASAP Roky, men hon har aldrig bekräftat att det skulle ha varit något.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Caitlyn Jenner om skillnaden i relationen till Kylie och Kendall

Kim Kardashian om anklagelserna mot dottern Norths tavla

Khloé Kardashian hyllas för bilden på kroppsförändringen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons