Caitlyn Jenner om skillnaden i relationen till Kylie och Kendall

Caitlyn Jenner erkänner att hon är närmare Kylie än Kendall.

Vem är ditt favoritbarn? Den frågan kan vara omöjlig för en förälder att svara på, men i en ny intervju berättar nu Caitlyn Jenner om relationen till sina barn. Och det visar sig finnas en skillnad i hur nära hon är Kylie och Kendall.
22 januari, 2021
10 transmodeller du vill ha koll på 2021
1:02

Efter reklamen: 10 transmodeller du vill ha koll på 2021

(1:02)

Slå på ljud

Den amerikanska tv-profilen och tidigare OS-guldmedaljören Caitlyn Jenner brukar vara öppen med relationen till familjen. I podcasten The skinny confidential him and her får hon frågan om vem av hennes barn som är den stora favoriten.

Erkännandet: Är närmare Kylie än Kendall

Efter att lite skämtsamt ha sagt att det ändras från dag till dag utvecklar hon svaret.

Kendall är iväg och gör sin grej medan Kylie... Jag hade liksom en middag hos Kylie i går. Det försöker vi få till en gång i veckan, ibland två gånger i veckan. Jag åker dit och hon har alltid väldigt bra mat. Färdiglagat, hon gör det inte själv. Men det är alltid så bra. Det är bättre än på restaurang, säger Caitlyn Jenner i podcasten.

Hon berättar också att hennes vän Sophia Hutchins brukar vara med på middagarna och att dottern trivs bra i hennes sällskap.

– Så det är Sophia, Kylie och jag. Bara vi tre, ingen annan är där i huset. Och hon har så vackert hem. Vi tar ett glas vin och pratar om saker och ditten och datten. Så om man ser det på det viset är vi mycket närmare. Kendall är inte så, hon är lite mer hemlighetsfull. Vi är ändå väldigt nära, men hon är svårare komma nära medan Kylie är mer av en öppen bok, säger Caitlyn.

Konflikten med Khloé Kardashian

Caitlyn Jenner har ett gäng andra barn och hon har som sagt varit öppen med hur relationen till dem ser ut, och hur de påverkades av hennes könskorrigering.

– Jag började med att berätta för Brandon, min son, och han sa: ”Pappa, jag har alltid varit stolt över att vara din son, men jag har aldrig varit så stolt över dig som nu”. Jag gick igenom det med alla barn och av någon anledning blev Khloé skitförbannad över någonting under processen. Det har gått fem eller sex år, och jag har inte riktigt pratat med henne sedan dess, berättade hon i ett avsnitt av tv-programmet I'm a celebrity – get me out of here som visades 2019.

De verkar dock ha lappat ihop relationen, och när Caitlyn Jenner firade sin 71-årsdag var Khloé Kardashian med.

Foto: TT

LÄS MER:

De största ögonblicken från Familjen Kardashians genom åren

Därför tvingas Kim Kardashian byta namn på sitt nya klädmärke

Kylie Jenners ilska efter Forbes anklagelser: ”Lögner”