Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

De största ögonblicken från Familjen Kardashian genom åren

14 sep, 2020 
AvStina Dahlgren
Familjen Kardashian
Tv-serien om familjen Kardashian läggs ner 2021. Här är de absolut största ögonblicken och snackisarna från programmet genom åren – allt från dramatiska förlossningar till otrohetsskandaler.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kvinnorna som tjänar mest i HollywoodBrand logo
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

I snart 14 år har hela världen kunnat följa familjen Kardashian i tv-serien med samma namn. Tittarna har fått se bröllop, frierier, otrohetsskandaler, lyxiga resor och förlossningar om vartannat.

Tidigare i veckan meddelade familjen på Instagram att tv-serien nu läggs ner.

”Det är med tunga hjärtan som vi i familjen tagit det svåra beslutet att säga hej då till Keeping up with the Kardashians”, skrev Kim Kardashian i ett inlägg på Instagram.

Därför läggs tv-serien om familjen Kardashian ner

Familjen Kardashian har sänts sedan 2007 och under årens gång har familjen, och framför allt de fem systrarna Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner och Kendall Jenner blivit kända världen över.

Annons

Deras Instagramkonton har hundratals miljoner följare och nämns ofta som några av de största i världen. En orsak till att programmet läggs ner uppges vara att familjen numera har en större publik på sociala medier än vad de har i Familjen Kardashian. De behöver helt enkelt inte tv-programmet längre.

De bästa ögonblicken från Familjen Kardashian

Den sista säsongen av realityserien kommer att sändas i början av 2021. Det blir då den 20:e i ordningen.

Vi kan såklart inte låta bli att bli lite nostalgiska redan nu och därför ser vi tillbaka på de allra största snackisarna från åren som gått:

Kourtney Kardashians förlossning

Kourtney Kardashian drar ut sin son Mason ur sitt sköte

Säsong 4, avsnitt 11.

I säsongsavslutningen av säsong 4 fick tittarna följa med Kourtney Kardashian och hennes dåvarande pojkvän Scott Disick in i förlossningsrummet. Och det var inte bara de nyblivna föräldrarna och tv-teamet som var med under det stora ögonblicket – hela familjen Kardashian var med och såg när Kourtney med sina egna händer drog ut sin förstfödda son Mason.

Annons

Det var ett ögonblick som många pratade om av olika anledningar. 2009 var det nämligen inte så vanligt att filma sin förlossning och fansen förundrades över Kourtneys kraft och mod då hon själv drog ut sin son. Ett ögonblick som fortfarande är otroligt fint att titta på.

Här kan du se klippet.

Khloé hamnar i fängelse och Kim tar selfies

Säsong 3, avsnitt 1.

Hela familjen sitter i en bil på väg för att lämna Khloé till fängelset där hon ska avtjäna sitt straff för att ha kört rattfull. Mitt i allt får mamma Kris säga åt Kim  att sluta ta selfies.

– Kim, sluta ta bilder på dig själv, din syster ska in i fängelse, säger en förstörd Kris Jenner.

Kim slår Khloé med sin handväska

Säsong 2, avsnitt 7.

Kim Kardashian bestämde sig för att köpa en Bentley, men det gick inte som planerat och bilförsäljaren var mindre trevlig mot hennes systrar Khloé och Kourtney som även de var med.

Systrarna sitter senare på ett hotellrum och pratar om hur besvikna de är över att Kim inte sa ifrån när bilförsäljaren var otrevlig mot dem. I samma ögonblick kommer Kim in i rummet, slår Khloé med sin handväska och uttalar de ikoniska orden ”Don’t be fucking rude” (var inte så jävla oförskämd).

Annons

Kim Kardashian tappar diamantörhängen i havet

Säsong 6, avsnitt 10.

Familjen åker till Bora Bora på semester. När Kim Kardashians dåvarande pojkvän Kris Humphries på skoj kastar i henne i vattnet bryter paniken ut – hon tappar nämligen sina diamantörhängen värda nästan en miljon kronor i havet…

Kanye West friar till Kim Kardashian

Mitt i gråt och skrik öppnar Kourtney Kardashian dörren till sitt krypin och säger de bevingade orden: ”Kim… there’s people that are dying” (Kim… det finns folk som dör).

Örhängena hittades till slut av Kylie Jenner. Slutet gott, allting gott!

Kanye West friar till Kim Kardashian

Säsong 9, avsnitt 5.

Kanske det mest romantiska ögonblicket i hela tv-seriens historia. Kanye tar med Kim till en baseballpark i San Fransisco, som han har hyrt enbart för dem. Där väntar en stor orkester, levande ljus och fyrverkerier. Han går ner på knä och får ett rungande ”ja” till svar.

Annons

Här kan du se Kanye West fria till Kim Kardashian.

Tristan är otrogen mot Khloé

Säsong 15, avsnitt 12.

En av de största skandalerna genom programmets historia är otrohetsdramat mellan Khloé Kardashian och basketspelaren Tristan Thompson. När hon är höggravid med parets första gemensamma barn dyker filmer upp på Tristan där han syns kyssa andra tjejer.

Senare kommer det fram att han även varit närgången med Kylie Jenners bästa kompis Jordyn Woods. Jordyn väljer att gå ut offentligt med sin version – något som får Khloé Kardashian att se rött.

”Du är anledningen till att min familj splittrades”, skrev hon på Twitter.

I säsongsavslutningen av säsong 16 får man se mer av triangeldramat mellan Khloé, Tristan och Jordyn. Det är en förkrossad Khloé som får flera sammanbrott framför kamerorna och många ifrågasatte om det verkligen var etiskt att filma när en familj sakta men säkert löses upp.

Annons

Bruce Jenner blir Caitlyn Jenner

Säsong 10, avsnitt 10 och 11. 

2015 berättade Jenner att hon var transsexuell. I säsong 10 av Familjen Kardashian får man följa Bruce Jenners resa mot att bli Caitlyn Jenner genom en könskorrigering. Det är ett besked som framför allt döttrarna Kendall och Kylie tar hårt på. Det blir känslosamma avsnitt där man på nära håll får följa en familj som kämpar med att försöka förstå och acceptera det som händer.

Många blev här imponerade av Kim Kardashian som var den som under hela resan stöttade Caitlyn i sitt beslut.

Foto: TT, E! News

LÄS MER:

Kim Kardashian föder ut Kylie Jenner i musikvideon Feel me

Därför tvingas Kim Kardashian byta namn på sitt nya klädmärke

Kylie Jenners ilska efter Forbes anklagelser: ”Lögner”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons