Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kelly Gale efter Joel Kinnamans frieri: ”Ville egentligen inte”

17 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kelly Gale och Joel Kinnaman
Vad som såg ut som det perfekta frieriet på Hawaii har mer till historien än det gavs sken av. Nu berättar paret om förlovningen och att Kelly egentligen inte ville gifta sig på grund av parets olösta problem.
Annons
VIDEO: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las VegasBrand logo
VIDEO: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las Vegas

Joel Kinnaman och Kelly Gales kärlekshistoria började 2016 genom ett DM på Instagram. Joel hörde av sig till Kelly, som då hade ett av- och på-förhållande med en annan kille. Efter en andra dejt med Joel gjorde Kelly sedan officiellt slut med sitt ex. Och förra året kom nyheten att Joel och Kelly tagit sin relation till nästa steg – och förlovat sig. På Instagram la Kelly upp en bild på paret med texten ”din för evigt”. Nu berättar paret om bristerna i sitt förhållande och sanningen bakom frieriet.

Joel Kinnamans frieri

Bara tre veckor innan frieriet hade Kelly Gale upprepat för Joel Kinnaman att hon inte var redo att gifta sig. Hon hade dessutom vädjat till familj och vänner att inte ge Joel deras välsignelse, eller hjälpa honom välja ring. Enligt Kelly var tiden inte inne än. Hon ville hellre vänta.

Annons

Joel däremot, trodde inte på Kellys önskemål, och hade sagt till henne att hon inte bestämmer när han friar. Varpå han fick till svar att han inte heller bestämmer vilket svar han kommer få. Strax därpå kom frieriet.

– Jag sa ja men jag var rätt förbannad. Det skulle ha blivit så obekvämt om jag hade sagt nej, berättar Kelly Gale i en intervju med Vogue Scandinavia.

Kelly Gales oro Efter förlovningen

Kelly berättar också att hon efter förlovningen känt sig förvirrad och att hon dessutom börjat googla på ”ledsen efter förlovning”. Joel berättar att paret hade grundläggande problem som inte lösts än, men som han hoppades på att en förlovning kunde råda bot på. Kelly bestämde dock för att de var tvungna att ta sig igenom sina problem först – innan det var dags för dem att spendera resten av livet tillsammans. Hon tog dessutom av sig sin ring under en period och paret började istället att gå i terapi.

– Det var riktigt brutalt och smärtsamt, men sedan kom vi igenom det och det var som..., säger Joel Kinnaman i intervjun och gestikulerar med händerna hur huvudet exploderar.

Idag har Joel och Kelly tagit sig igenom motgångarna och ser istället mycket framemot att fira sin kärlek till varandra.

– Nu vill jag gifta mig, berättar Kelly Gale.

Källa: Vogue Scandinavia, Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: 8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskapBrand logo
SE OCKSÅ: 8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons